Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа не ја научи лекцијата со Јуве. Ќе ве елеминираат со еден шут во голот па послем ќе се криеш.Јери Мина со 1.95 цм специјално го зедовме за Енди Керол да го чува.. Со Баркли-Дринквотер-Бакајоко зад него и центаршутите на Запакоста многу опасни ќе бидат.. Џејсон Панчон ако го земат е тогаш го јадовме
Па ништо чудно во право си, гол на Керол по центаршут на Панчон[DOUBLEPOST=1516113885][/DOUBLEPOST]Изгледа не ја научи лекцијата со Јуве. Ќе ве елеминираат со еден шут во голот па послем ќе се криеш.
А шо требаше? Пацерот ако замрзни играч не значи дека му паѓа цената во минус.. Чокитарјан беше играч на годината во бундес пред да го земите.. Можи не е колку Алексис јак ама и не е така голема разликата.. Добар дил за Арсенал
Види ги управава на Арсенал на што се согласилесега секој гнев на навивачите на Арсенал ми е јасен, овие треба да се обесат.
Ова е веќе пробиено дното, у провалија паѓаат Арсенал, како намерно да го саботираат клубот.
Види ги управава на Арсенал на што се согласилесега секој гнев на навивачите на Арсенал ми е јасен, овие треба да се обесат.
Еднаш викаш добар играч после викаш Чокитарјан бил, одлучи се сега.Па ништо чудно во право си, гол на Керол по центаршут на Панчон[DOUBLEPOST=1516113885][/DOUBLEPOST]
А шо требаше? Пацерот ако замрзни играч не значи дека му паѓа цената во минус.. Чокитарјан беше играч на годината во бундес пред да го земите.. Можи не е колку Алексис јак ама и не е така голема разликата.. Добар дил за Арсенал
Чокитарјан си го викам после мастеркласата против Реал 2014, нема везе то со муабетоЕднаш викаш добар играч после викаш Чокитарјан бил, одлучи се сега.
Да имаше некој врвен голман па да изгуби место, ама од оној Кариус, катастрофа е. Не знам Клоп што гледаше у него што го зема.Наводно Мињо побратимот ќе оди у Наполи место Пепе, зимава за 20м евра.
Одлучил дека треба да си оди после разговорот со Клоп кога му кажал дека дефинитивно изгубил стартна постава во клуб.
Мислам дека јас сум еден од ретките што од сам старт му влезе со недоверба и уште сметам дека не е голман за шампионски тим ама да изгубиш место поради пацерон Кариус е ептен дно осеЧај.
Да имаше некој врвен голман па да изгуби место, ама од оној Кариус, катастрофа е. Не знам Клоп што гледаше у него што го зема.
Облак има клаузула 100м , а Алисон повеќе пати го гледав лани и беше одличен. Рома и онака е КАМ маркет, ќе го дадат за 20че.Абе хаос али многу се збори за Алисон од Рома или Облак од Атлетико, наводно по нив ќе тргнувал на лето.
Муабети се, не мора ништо да значи, само пренесова шпекулација која кружи по нетов задњиве 10тина дена.Облак има клаузула 100м , а Алисон повеќе пати го гледав лани и беше одличен. Рома и онака е КАМ маркет, ќе го дадат за 20че.