Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Види ги управава на Арсенал на што се согласиле :pos: сега секој гнев на навивачите на Арсенал ми е јасен, овие треба да се обесат.

Јери Мина со 1.95 цм специјално го зедовме за Енди Керол да го чува.. Со Баркли-Дринквотер-Бакајоко зад него и центаршутите на Запакоста многу опасни ќе бидат.. Џејсон Панчон ако го земат е тогаш го јадовме
Изгледа не ја научи лекцијата со Јуве. Ќе ве елеминираат со еден шут во голот па послем ќе се криеш.

Изгледа не ја научи лекцијата со Јуве. Ќе ве елеминираат со еден шут во голот па послем ќе се криеш.
Па ништо чудно во право си, гол на Керол по центаршут на Панчон[DOUBLEPOST=1516113885][/DOUBLEPOST]

Види ги управава на Арсенал на што се согласиле :pos: сега секој гнев на навивачите на Арсенал ми е јасен, овие треба да се обесат.
А шо требаше? Пацерот ако замрзни играч не значи дека му паѓа цената во минус.. Чокитарјан беше играч на годината во бундес пред да го земите.. Можи не е колку Алексис јак ама и не е така голема разликата.. Добар дил за Арсенал

Ова е веќе пробиено дното, у провалија паѓаат Арсенал, како намерно да го саботираат клубот.

Скај не се баш релевантни за информации, ако е точно, клубот треба да се ликвидира под итно.

И уште некој ако напише дека ова било добар дил за Арсенал ќе пријавувам постови за банирање :mad:

Ќе се подобреле работите околу трансферите,зошто сме го зеле трансфер гуруто од Барселона...:pos:
Ќе им стане и на овие неупатениве јасно дека прв и најголем виновник за ова што се дешава во Арсенал е управата.

Шо бе нас никој не не игра...продајте нешто бе ало, било кој, инфлација ќе ги изеде парите.

Па ништо чудно во право си, гол на Керол по центаршут на Панчон[DOUBLEPOST=1516113885][/DOUBLEPOST]
А шо требаше? Пацерот ако замрзни играч не значи дека му паѓа цената во минус.. Чокитарјан беше играч на годината во бундес пред да го земите.. Можи не е колку Алексис јак ама и не е така голема разликата.. Добар дил за Арсенал
Еднаш викаш добар играч после викаш Чокитарјан бил, одлучи се сега.

Да не ги цитирам сите што ме цитирале, од Раиола очигледно им се информацииве на Скај ама ништо не е потврдено, секако. Сепак сметам дека 15/20 + Микитарјан ќе бидне на крај и тоа е во ред. Смена на играчите ќе значи дека Арсенал е оштетен, Микитарјан е солиден играч ама е Озил играч, не е Алексис тип на играч.

"The agent, who counts Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic and Romelu Lukaku among his clients, says he proposed the 'Sanchez to Old Trafford, Mkhitaryan to Arsenal' deal more than six weeks ago."

Последно уредено:
Bordeaux manager Jocelyn Gourvennec suggested that Liverpool are interested in Arsenal target Malcom:
“If Liverpool want you to work for them tomorrow, you’d go. He’s asking himself what’s the best thing for him, for his future. That’s logical."

Наводно Мињо побратимот ќе оди у Наполи место Пепе, зимава за 20м евра.
Одлучил дека треба да си оди после разговорот со Клоп кога му кажал дека дефинитивно изгубил стартна постава во клуб.
Мислам дека јас сум еден од ретките што од сам старт му влезе со недоверба и уште сметам дека не е голман за шампионски тим ама да изгубиш место поради пацерон Кариус е ептен дно осеЧај.

Наводно Мињо побратимот ќе оди у Наполи место Пепе, зимава за 20м евра.
Одлучил дека треба да си оди после разговорот со Клоп кога му кажал дека дефинитивно изгубил стартна постава во клуб.
Мислам дека јас сум еден од ретките што од сам старт му влезе со недоверба и уште сметам дека не е голман за шампионски тим ама да изгубиш место поради пацерон Кариус е ептен дно осеЧај.
Да имаше некој врвен голман па да изгуби место, ама од оној Кариус, катастрофа е. Не знам Клоп што гледаше у него што го зема.

Да имаше некој врвен голман па да изгуби место, ама од оној Кариус, катастрофа е. Не знам Клоп што гледаше у него што го зема.

Абе хаос али многу се збори за Алисон од Рома или Облак од Атлетико, наводно по нив ќе тргнувал на лето.

Абе хаос али многу се збори за Алисон од Рома или Облак од Атлетико, наводно по нив ќе тргнувал на лето.
Облак има клаузула 100м , а Алисон повеќе пати го гледав лани и беше одличен. Рома и онака е КАМ маркет, ќе го дадат за 20че.

Облак има клаузула 100м , а Алисон повеќе пати го гледав лани и беше одличен. Рома и онака е КАМ маркет, ќе го дадат за 20че.
Муабети се, не мора ништо да значи, само пренесова шпекулација која кружи по нетов задњиве 10тина дена.
Во врска со клаузулата на Облак, мислам дека се шпекулира толкава сума а не дека навистина е толкава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom