Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Peja989 нормално дека си требат играчи за ротација ама за ротација го зимаш Ченберлејн за 35м а не играч од 70+ милиони. Башка што во одбраната немате салам првотимец а давате 70м за играч за ротација во нападот.
Alex Oxlade-Chamberlain: Chelsea set to sign Arsenal midfielder for £40mЗнам дека не се саглам и знам дека е многу, мене ми е јасно ама таков си е пазарот и конечно и ние да купиме играчи за таа сума а не да собираме трошки. Кога сме кај Окс, Клоп го бараше ама наводно Венгер преферирал да оди во Челзи пошто не сакал да ги засили Ливерпул, кои му се конкуренти за Топ4 а Челзи се претенденти за титула. Се разбира, ова можеби е муабет и ништо повеќе, само ти кажав што читаме по интернетов. Иначе да, Клоп го сакаше токму Окс у тим.
Клоп лани за сумата за Погба рече дека ради такви работи планира да го напушти фудбалот а сега истата ја нуди за Лемар.
Клоп лани за сумата за Погба рече дека ради такви работи планира да го напушти фудбалот а сега истата ја нуди за Лемар.
Sto vidoa vo Kampl samo tie znaat. Motivacijata mu e na najvisoko nivo od ko mu propadna transferot za kina koj mnogu go sakase. So srede 20 sakase da se penzionira.Пристигнал и Кеита Балде во Монако. 30 мил.евра + бонуси.
Хеведес вечерва ќе патува за Торино, утре официјално.
Лајпциг преговараат со Леверкузен за Кевин Кампл. Играчот сака во Лајпциг. Останува уште сумата да договорат.
Кеита има уште една година од договорот. Премногу е 30 мил плус бонуси.Монако се наполнија пари и пак не им бараат астрономски суми за играчите кој ги купуваат.![]()
Да ама ако продаваш играч кој не ти треба да го замениш со подобар. Со кој би го замениле ние Кутињо? Моментално ние не сакаме да бараме замена за Кутињо, Кутињо има договор за наредни 5 години и барем уште наредна ќе остане во клубот. Иначе, зошто не гледаш логика Лемар да ротира а гледаш логика во офанзива на УТД составена од Ибра, Лукаку, Рашфорд, Марсијал и Лингард. Нема сите цело време да бидат прва постава, нели, мора некој и на клупа да биде.
Брат, јас разбирам дека ни Клоп, ни управата на Ливепрул, ни вие фановите не пиете нафта и да се согласите да го продадете најдобриот поединец изминативе сезони. Но околностите на трансфер пазарот не ги диктирате само вие, туку има влијание и играчот/агентот плус и клубот кој е заинтересиран. Што е до вас, никогаш не би го продале Кутињо. Како и ние на времето со Роналдо. Но ако Кутињо загризе да оди во Барса, ништо нема да може да го спречи. Моментално е топката кај него според мене. И затоа не е случаен во овој момент вашиот интерес за Лемар. Го држите како бекап во случај Кутињо да оди во Барса и тоа е тој домино ефект кој би се случил во тој момент. Не верувам ни Лемар да оди во Ливерпул за да ротира кога може да бира и да биде цар каде сака, поготово на година пред СП каде што ќе му требаат минути за да биде во потесниот список.
А за случајот кај нас кога ќе споиш од сите играчи, Ибра е аут до Јануари со што под автоматизам го реди Лукаку во прв план. Марсијал и Рашфрод си се единствени конкуренти, Лингард не е ни првотимец. Не ти држи споредбава. Вие ги имате Мане, Салах и Кутињо плус Лалана и по потреба Фирмино и ќе го носите Лемар покрај сета конкуренција да ротира за 70+м?
Со Лемар си се подготвувате за секое сценарио според мене и тоа е за пофалба.
Homegrown треба да е, не мора по правило да е Англичанец. Тотенхем имаат хоумгроун за извоз.Окслејд 40 милиони со една година од договор
Баркли за слична сума Тотенхем ќе испаничи дедлајн деј
За Џони Еванс се тепат тимови од врвот..
Дринквотер и тој околу 40 милиони ќе кошта
Добро сфаќам со квотата сеа мора англичани во тим ама ова веќе смешно е.. Земи си некоја ефтина стока ко Делф колку да се вртка низ клубот