Шпанци, ај некој коментар за момаков?
има победнички менталитет дечкото, освоил ла лига
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Este niño es un fantástico jugador de fútbol
@Jack Nolan нека каже
Јас не сум го видел на терен сеуште![]()
Има среќа што уште игра фудбал.Епа ајде, чекаме некој да каже нешто![]()
Има среќа што уште игра фудбал.
Или што е жив воопшто.![]()
Не знам едноставно мислам дека нема да се снајде у Русија и дека ќе потрфрли.А Марсеј се големи шупци што го пуштија,и со него не беа кој знае што,ама тек сега нема куче за што да ги касне.Освен ако не земат некој квалитетни засилувања.
3 годишен договор за 10 милиони ВКУПНО..Од каде тоа дека Валбуена ќе зема 10 мил годишно? Јас прочитав 3-4 мил максимум 5 мил![]()
Среќа им замина Хонда, па после тоа нанизаа 10 победи по ред...иначе немаше ни лани да зематТитнете ми кога Динамо ќе земе титула покрај мафијашката ЦСКА.
Јако дело ако им заминал Хонда.
Знам ги пратев, имаа среќа и на Зенит што им се деси смена на тренер па искризираа. Ама сепак сила се во Русија, тешко дека Динамо ќе им земе титула па каква сака екипа нека напраат.Среќа им замина Хонда, па после тоа нанизаа 10 победи по ред...иначе немаше ни лани да земат![]()
Ултра тежок распоред последни три кола, јебига се дешава.Лани Локомотив Москва како прокоцка титула![]()
Да да а тоа што прокоцкаа бодови дома со екипи од долниот дел на табелата,и тоа кога се решаваше првенството,Инаку да на крај имаа тежок распоред,ама така се стануа шампион.Тешко у брзо време да дојдат толку блиску до титулата.Ултра тежок распоред последни три кола, јебига се дешава.