Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Барселона не ги почитувам ни малку, али за случајов со Нејмар се и те како во право. Оправдувањето се снашле, проаѓа само тука кај нас, кога некој со врски ќе се вработи во јавна администрација, или пак ќе се утепа од крадење.

ФФП го направија со причина (Интер да не игра во ЛШ ;) ), вакви работи не треба да поминуваат лесно покрај УЕФА, али поради тоа што е фелер правило не ме чуди што ќе помине и што се уште екипи како Сити и ПСЖ живуркаат.

Бреј пичкетини едни не било морално, сунце ви е.ем, а курви ко му плаќавте на татко му од ѓуптинов и ко лажевте колку пари е платен морално беше, племе ѓупско.
Сркааааај беееее

Има повеќе клубови кои се заинтересирани од кои Валенсија, Фиорентина, Челзи Милан, Јувентус, Атлетико Мадрид,...

Овие се споиле или заедно ќе го купуваат? :icon_lol::icon_lol:

Види ја Барса сојузи праи :pos::pos:

Додај и ти варијанта слободно, еве покрај вонземјаните. Кажи ми не е така и може да има и ваква варијанта, ќе ти преречи некој?
Другото е тоа што го трубам и јас. Уште една нелогичност. Зошто Барса да плати 70 и кусур милиони ако имал откупна клаузула од 40м, така?
Различно лето беше. Тоа со наводната клаузула беше во 2013, а Барселона го купи 2014 откако овој потпиша нов договор.
Не мора Ливерпул да продава ама Барселона или Реал Мадрид кога ќе тропнат на врата за некој играч тогаш ситуацијата е малце поинаква ,па посебно кога ќе понудат астрономска сума и плус некој играч...многу лесно заборавате дека Барселона има многу играчи во средниот ред што можи да ги искористи за Кутињо бидејќи посекако немаат квалитет за во Барселона а за во Ливерпул би биле таман
Кои се тие играчи од средниот ред на барселона кои немаат квалитет за таму, а се таман за во Ливерпул ?

Уште кога го земааа Коман од ПСЖ, Јувентус има лоши контакти со тој клуб... Нека не ве чуди овој договор на Третиот Рајх против Арапиве :)

А Јуве, Баерн па и Барса одамна имаат конкретни односи меѓусебе, џентлменски да не речам :)

Па Милан и Реал тогаш накај швалерски односи имаат последниве 10-на години ако е така :icon_lol:

Нема сега сојузи и војни да почнат не е ГОТ ова :D

Челзи, Сити, Псж и Реал vs Барселона, Баерн, Јуве, Арсенал.
Много позанимливо вака би било да играату сојузи него еден против друг сите заедно.:D

Кои се тие играчи од средниот ред на барселона кои немаат квалитет за таму, а се таман за во Ливерпул ?

Рафиња,Дени Сиарез или Ракитич..сите тројца се подобри од Вајналдум и Хендерсон и како ништо ќе играат прва постава кај вас

Рафиња,Дени Сиарез или Ракитич..сите тројца се подобри од Вајналдум и Хендерсон и како ништо ќе играат прва постава кај вас

немој дркаат на Хендерсон ке те распнат ххх

Sent from my iPhone using Tapatalk

Рафиња и Дени сИарез ќе играат пред Хендерсон?

Неам некое преголемо мислење за Хендерсон ама Џони бе....[DOUBLEPOST=1501627925][/DOUBLEPOST]
немој дркаат на Хендерсон ке те распнат ххх

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ок Клеверли.

Рафиња и Дени сИарез ќе играат пред Хендерсон?

Неам некое преголемо мислење за Хендерсон ама Џони бе....[DOUBLEPOST=1501627925][/DOUBLEPOST]

Ок Клеверли.

Добро ајде Хендерсон е ДМ а овие се играчи со поинаква улога и конструкција ама од Вајналдум се сигурно подобри како ништо ќе фатат прва постава или барем ќе му служат за поголема ширина,неможи цела сезона со исти тројца на средина да играат...Рафиња ќе можи и Салах да го покрива

Добро ајде Хендерсон е ДМ а овие се играчи со поинаква улога и конструкција ама од Вајналдум се сигурно подобри како ништо ќе фатат прва постава или барем ќе му служат за поголема ширина,неможи цела сезона со исти тројца на средина да играат...Рафиња ќе можи и Салах да го покрива

Па Вајналдум е класичен b2b играч а од ова шо мене ми текнува и Рафиња и Денис се малце така поофанзивни везњаци и пак доаѓаме до тоа дека не моеш да ги споредуваш.

Па Вајналдум е класичен b2b играч а од ова шо мене ми текнува и Рафиња и Денис се малце така поофанзивни везњаци и пак доаѓаме до тоа дека не моеш да ги споредуваш.

Добро на крајот ќе испадни дека ниту еден од Рафиња,Суарез или Ракитич неможи да игра во Ливерпул дека системот и формацијата на Клоп му била таква..а факт е дека имаат квалитет за во Ливерпул ама не доволно за Барселона тоа ми беше поентата.

Ниеден од овие нема да игра прва постава во Ливерпул

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom