Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Левиот бек Далберт од Ница, потврди на фејсбук дека имал понуда и од Ливерпул, но дека сака трансфер во Интер.

“My agent was contacted by over 10 European clubs, including Liverpool and Inter, who progressed in their desire to have me in the squad.

“Inter made a proposal that I find to be irresistible and I think over the next few days we can have a happy outcome for everyone.

“However, I am counting on the understanding of the directors to accept my desire to seek new heights and challenge for a chance at playing for my country, which is the dream of every player.

@Џони Вајсмилер еве ти лево бекче, останува уште Орие да го потпишете.:D

Кога ќе почнат да си подаваат Стоунс и Вокер пред сопствен 16ник за да изнесат топка напред, на Пеп и брадата ќе му испопаѓа.:icon_mrgr:

Они се одлични играчи, Пеп не знае да ги игра.

Ако нашиве ја удриле глаата од асфалт па да го дадат Тино.

Оти Марсијал не е класичен шпиц како Лукаку. Може да игра напад заедно со него и јас мислам дека ќе легнат перфектно, а може да игра и лево крило има и брзина и техника и продор. :) Нека дојде Перишиќ кога запнале толку по него, но Тони мора да остане во Јунајтед и да добие поголема минутажа од лани.

Не може човек да ве прати со прекариве, прво мислев Чемпионс на Валенсија дека мисли...

Они се одлични играчи, Пеп не знае да ги игра.

Не може човек да ве прати со прекариве, прво мислев Чемпионс на Валенсија дека мисли...
Тони сакал да пише и тој 100%. :D

Сите го викаат Тони Марсијал..

Toni Martial came from France....

Даглас Луиз од Васко де Гама во Манчестер Сити

Ќе биде најверојатно позајмен во Гирона, официјално од летово новиот втор тим на Сити. :D

12 мил.евра платиле за него.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Распродадени се сите дресови со Хамес преку веб шопот на Баерн. Во сите величини. Не ми текнува некогаш волкав хајп да имало по дресови на Баерн. Овој ќе ја исплати цела сума за евентуален целосен трансфер уште во првата година.
#ManUTD #рogba #битнопродавадресови

Акo oстaне Мaтиќ oвoј Бaкaјoкo ќе биде флoп

Милион-два му даваат помалце од Челзи. А и се повлекоа малце сега за да средат други. Ако не потпише деновиве, би требало да се вратат пак, па ќе зависи од него дали ќе сака да дојде и колку е спремен да притисне за трансфер дека сега после Бонучи ќе биде уште потешко :D
Акo oстaне Мaтиќ oвoј Бaкaјoкo ќе биде флoп
Зошто ако остане Матич?

BREAKING NEWS: Leicester reject £20m bid from Roma for Riyad Mahrez, according to Sky in Italy

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom