Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурдсон за Бонучи е Џиџи Буфон![DOUBLEPOST=1499960445][/DOUBLEPOST]Не знам што не е јасно за цената.
Свонси кажа не е за продажба, овие навалуваат.
Епа ако толку сакате дајте 50 милиони и ваш е.

Инаку факт е дека е квалитетен играч, но далеку од 50 милиони

Последно уредено:
Пеп купува играч кој со сезони уназад е лидер во errors leading to goals, ја посторав табелата пролетоска во ПЛ темата кога имаше дискусија за Тотенхем и двата пара бекови. Играчот е страшна атлета, одлично изведува прекини и ништо повеќе, затоа и го загуби местото од Трипие. Нека фатат нека си подаваат што почесто Стоунс и Вокер наредна сезона :icon_lol: Тотенхем треба новиот стадион Даниел Леви да го крстат, човеков кого стигна го испоцеди.
Менди го немам гледано, нема да го коментирам, веројатно е апгрејд на сето тоа што го имаа.

Зш бе никој го неќи Серџ Орие? Вокер/трипие во едно е фактички.. Брз, цврст, глуп, страшен центаршут.. Со трансферот на Алвеш веќе нема место за него во ПСЖ.. веројатно за поќе од 25-30 мил не би одел..
Сфаќам нашата управа е неспособна ама барем Сити можеа да го земат

За 50 милиони можеа да ги имат Орие/Р.Родригез

Зш бе никој го неќи Серџ Орие? Вокер/трипие во едно е фактички.. Брз, цврст, глуп, страшен центаршут.. Со трансферот на Алвеш веќе нема место за него во ПСЖ.. веројатно за поќе од 25-30 мил не би одел..

Веројатно оти не е многу стабилен, им правеше некои проблеми на ПСЖ, едно време беше целосно остранет од тимот како санкција, ПСЖ и сакаат да се ослободат од него ама нема тим кој би ризикувал со него.

Bliznacite Bender povtorno zaedno. Leverkusen platile 15 mil.evra za Sven.
Жал ми е за Бендер, животот го жртвуваше за Дортмунд ама 60% од партиите беше повреден во овие осум години. 15м ЕУР се доста солидна сума за него со оглед на повредите.

Хмм, на Анри беше изјавата, 100% сум сигурен, само дискутираа некој друг меч, и не можам да го најдам видеото, баш збореше кога се ределе во тунелот на Олд Трафорд, објаснуваше како изгледало цело тоа ривалство, ми текнува по заебанцијата кога кажа, тогаш не смеев да коментирам за тоа, сега можам слободно.

Претпоставувам дека ова е една од глупостите на Анри непоткрепена со факти. Немам проверено ама се кладам дека составот од 99та на Јунајтед или било кој друг од порано не бил ништо повисок од составот од минатата сезона на пример. Па и Кин еден висок што беше. Гери Невил исто. Пре би рекол дека квалитетот на играчите е тој што ги плашат противниците во тунелот, а не висината.

Хмм, на Анри беше изјавата, 100% сум сигурен, само дискутираа некој друг меч, и не можам да го најдам видеото, баш збореше кога се ределе во тунелот на Олд Трафорд, објаснуваше како изгледало цело тоа ривалство, ми текнува по заебанцијата кога кажа, тогаш не смеев да коментирам за тоа, сега можам слободно.

Не не,за друго зборам иначе и Анри го има тоа кажано,ама имаше сосема друга поента.Невил и самиот знаеш колку го почитува Венгер и се погоди баш во екот на негативните критики над Венгер да збори за трансферите на Арсенал и колку е само изненаден и воедно револтиран од Венгер што не зима покрај технички потковани и физички доминантни фудбалери,нешто што го правеше во минатото.

Претпоставувам дека ова е една од глупостите на Анри непоткрепена со факти. Немам проверено ама се кладам дека составот од 99та на Јунајтед или било кој друг од порано не бил ништо повисок од составот од минатата сезона на пример. Па и Кин еден висок што беше. Гери Невил исто. Пре би рекол дека квалитетот на играчите е тој што ги плашат противниците во тунелот, а не висината.

Ja ти кажувам што збори човек што бил во таква ситуација.

Семедо официално во Барсеона, 30+5 милиони, 5годишен договор.
Мене искрено не ми праи некој ќејф, среќа не го преплатиле.

Зш заради проблемите не му дадоа виза за Англија, чисто сумњам дека ќе му дадат работна дозвола. А и другите тимови не би го сакале поради дисциплината инаку колку што го имам гледано, не е дека не разбира фудбал, има талент. Веројатно Бен Арфа втор дел.

Тоа е врвот во кариерата, кога те користат тебе за опишување на други играчи.
Бен Арфа втор дел, Балотели втор дел, Гатузо втор дел :D

Големиот талент на кого врвот во кариерата му беше клупа во Малага потпиша за Стандард Лиеж

Број 8 o_O
Wrong! Врвот на кариерата му беше моментот коа страчателата стварно мислеше дека има шест прсти на едната рака. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom