Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.556
- Поени од реакции
- 10.361
Педер, остај не нас бе да постирамо![]()
За лајкови има да те растргнат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Педер, остај не нас бе да постирамо![]()
ко лавови кога ќе начекаат зебраЗа лајкови има да те растргнат.![]()
Ја читав дека го замлатил Дибала, ако е така Бонучи има дополнителен респект од мене, тоа пичмеле заслужи воспитна со односот на терен, можда го изедоа противниците ама ипак срамно изигра а очекувањето од него беа најголеми.
Ја читав дека го замлатил Дибала, ако е така Бонучи има дополнителен респект од мене, тоа пичмеле заслужи воспитна со односот на терен, можда го изедоа противниците ама ипак срамно изигра а очекувањето од него беа најголеми.
Баерн ги позајми Коста и Гнабри во Јувентус и Хофенхајм, во ростерот останаа доодените Рибери, Робен и ѓупакот Коман.... што значи дека се спрема трансфер на Санчез веројатно.... Штета бидејќи мислев дека во ПСЖ ќе оди![]()
Така ми делува, како повеќе самиот да прицка да го напушти Арсенал, едноставно неможи да се надева на напредок и успех ако остани во Лондон, плус ПСЖ е помоќен финансиски и можи да си го дозволи за разлика од Баерн кој не вервам да дај 65+ милиони фунти за еден играчНе верувам тоа да се деси, но зошто штета дека нема да оди во ПСЖ? Па еве јас како неутрален сум повеќе да остане во Арсенал отколку во ПСЖ да оди.
Далеку од 90% скоцкан за во новата сезона. Во средина им фали класа играч, а од одбраната Алвеш замина, a можно е и Алекс Сандро.Никако не можам да го разберам трансферов на Бонучи во Милан. Колку и да сакал да остани во Италија, да преминиш во ривал кој моментално е неколку скалила под Јуве не ми е разбирлив потег. Милан направи добри зделки летово и има можност да се врати на старите патеки, но Јуве има скоро 90% скоцкан и воигран тим за следна сезона, плус е на највисоко ниво од останативе од Серија А во моментов. Од друга страна не ми е разбирлив и потегот на Јуве за смешна сума да го дава на ривал кој значително се засилува годинава.
Да беше во рандом топ клуб од другиве лиги ајде ќе се најдеа некои логички размислувања, ама вака...
Од целава ситуација најголем добитник е Милан.