Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.494
- Поени од реакции
- 26.563
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако му дадат на Конте со париве да си изнакупи играчи од негов калибар, мислам дека ќе е топ дил.
Баркола игра одлично на таа позиција во ПСЖ не знам што ќе им е сега овој,нив им треба класичен шпиц.
70-75 m plus Skriniar, ako go zemat Danilo kako free sega i te kako kje se vrati na 3-5-2 formacija.Ако му дадат на Конте со париве да си изнакупи играчи од негов калибар, мислам дека ќе е топ дил.
Само што ова се праи на лето, тешко дека ќе најде замена за грузиецов со ист квалитет на зимо.
Освен да се врати на 3-5-2 удрениот.
Рамдал Муани Коло Коло.И како ќе игра 3 5 2 без шпицови? Само Лукаку е класичен шпиц.
I Raspadori i Simeone.И како ќе игра 3 5 2 без шпицови? Само Лукаку е класичен шпиц.
Sto moze Konte i tim ko Napoli da iznakupat so tie pari sega vo Januari, aj letno vreme da ama zimno vreme se znae kakvi igraci mozes da upecas, limitiran si toj period, retko koj gi prodava najdobrite igraci ... osven Napoli ocigledno.Ако му дадат на Конте со париве да си изнакупи играчи од негов калибар, мислам дека ќе е топ дил.
Само што ова се праи на лето, тешко дека ќе најде замена за грузиецов со ист квалитет на зимо.
Освен да се врати на 3-5-2 удрениот.
Не постојат и сам знаеш.I Raspadori i Simeone
Плачеа Наполи за една трампа Квара за Нуњез плус париИ како ќе игра 3 5 2 без шпицови? Само Лукаку е класичен шпиц.
@Uli Hoeneß
Трампа Тел - Нкунку ?
Без Тел 70 милиони ќе ви бараат, а Тел и онака не го играте, игра Сане што се напуцал у газовите ко Ким Кардашијан и неможе да оди веќе а камо па да трча. Тука е Брајан Сарагоса имате 25 крила, а има и Челзи затоа нема логика многу трампаваПрегледај го приврзокот 440189
Не знам што да кажам. Изненадувачки малку за Нкунку со оглед на тоа што се повредува, но ако успее да ја врати формата од Лајпциг ќе биде многу корисен.
Тел е слаб сезонава, сите очекувавме да направи чекор напред сезонава, но ништо од тоа.
Мислам дека ќе пробаат без Тел да го ангажираат Нкунку.