Ако му дадат на Конте со париве да си изнакупи играчи од негов калибар, мислам дека ќе е топ дил.
Само што ова се праи на лето, тешко дека ќе најде замена за грузиецов со ист квалитет на зимо.
Освен да се врати на 3-5-2 удрениот.
Ако му дадат на Конте со париве да си изнакупи играчи од негов калибар, мислам дека ќе е топ дил.
Само што ова се праи на лето, тешко дека ќе најде замена за грузиецов со ист квалитет на зимо.
I Raspadori i Simeone.
Napoli se mnogu luda ekipa iako ovoj samiot pobaral transfer, se borat za titula i si go davaat najdobriot igrac vo Januari, posle kako da ne sakas da go ubies onoj De Laurentis, a da navivas za Napoli, a i so ogled na vtorovo, istovremeno i sam sebe da se skines i da spies so ribite. Im ebam gradot smrdliv.
Sto moze Konte i tim ko Napoli da iznakupat so tie pari sega vo Januari, aj letno vreme da ama zimno vreme se znae kakvi igraci mozes da upecas, limitiran si toj period, retko koj gi prodava najdobrite igraci ... osven Napoli ocigledno.
Ne mi e jasen potegov, neka cekaat do leto i togas ajt, i ovoj moze da se strpi u igra se za titula asalno. 352 ne veruvam da vraka zasto nema stoperi, 2ca minimum samo stoperi mu trebaat, i sekako wing bekovi, koi skoro i da gi nema voopsto u momentov za toj sistem, tuka isto minimum 2ca mu trebaat jaki, ama i tie ke nemaat zameni, a nema sansa sega da gi zeme, za vreme na ovoj transfer rok.
Ke ostane na 433, i ako si ide ovoj, neres i politano ke mu se glavni krila, i zameni nekoi dibeci, oslabnati ke se bez gruziecov, ako ne se lazam 5 gola ima i 4 asistencii, i bogznae u kolku golovi aktivno bil vklucen.
Fakt e deka im e eden od najdobrite igraci kako i da ja vrtime, soodvetno nikad nema da go zamenat mesecov taka da pod difolt ke oslabnat, a prasanje e i vo idnina dali ke upecaat nesto vakvo, so ogled deka ovie retko zimaat jaki gotovi proizvodi, ednostavno nit im e takva politikata nit pa ima mnogu igraci sto sakaat da igraat bas tamu. Konte vaka ako osvoi titula svaka mu cast, ne pamtam deka toa mu uspealo na bilo koj tim otkako si prodal najdobar igrac u januari, baska sto timot mu e cist prosek u golema mera.
Не знам што да кажам. Изненадувачки малку за Нкунку со оглед на тоа што се повредува, но ако успее да ја врати формата од Лајпциг ќе биде многу корисен.
Тел е слаб сезонава, сите очекувавме да направи чекор напред сезонава, но ништо од тоа.
Мислам дека ќе пробаат без Тел да го ангажираат Нкунку.
Не знам што да кажам. Изненадувачки малку за Нкунку со оглед на тоа што се повредува, но ако успее да ја врати формата од Лајпциг ќе биде многу корисен.
Тел е слаб сезонава, сите очекувавме да направи чекор напред сезонава, но ништо од тоа.
Мислам дека ќе пробаат без Тел да го ангажираат Нкунку.
Без Тел 70 милиони ќе ви бараат, а Тел и онака не го играте, игра Сане што се напуцал у газовите ко Ким Кардашијан и неможе да оди веќе а камо па да трча. Тука е Брајан Сарагоса имате 25 крила, а има и Челзи затоа нема логика многу трампава
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.