O
ob1
Гостин
Преку куров веќе од овие, дај нека ги казнат веќе еднаш цел фудбалски свет мајмуни го прават.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој има огромен потенцијал.
ne e sekoj biznis ist, sekoj si ima merak za nesto. mene nekoj da mi ponudi da vodam profesionalen fudbalski klub realno toa bi go rabotel i za bez pari i bi rabotel i 12 saata sekoj den i vikendi i preku nokj i na odmor ne bi go isklucuval telefonot nego naprotiv postojano bi sakal da znam sto se slucuva, najkasno posle 1-2 dena bi sakal pak da bidam vo toj modus. ednostavno go sakam fudbalot i toa mi e zadovolstvo. a nekoj da mi rece da vodam fabrika ili market ke ocekuvam toa na debelo da se plati.И купувањето клуб е бизнис. Ова со слаткарница и ќебапчилница ти е мешање баби и жаби, не зборуваме за да почне бизнис со 20.000 евра, туку со 100 милиони.
Не ги осудува никој, ме заболе што ќе прават во нивниот живот, нивно право си е. Само нема врска муабетот дека потегот е заради обезбедување егзистенција, туку е заради алчност (пак ќе речам, нивно право си е, не ги крадат парите, легално им ги исплаќаат).
А и нема врска муабетот дека после пензионирање само ги трошат заработените милиони. Од 2 реклами шо ќе снимаат ќе заработат неколку пати повеќе од просечен човек за цел живот.
Броз можда договорил 100че за 3 години, ама изгледа не е свесен дека сечат раце, нозе и глави за пиење алкохол.
Како и да е нека му е со среќа, остави голем белег во Интер, легенда на клубот.
Броз можда договорил 100че за 3 години, ама изгледа не е свесен дека сечат раце, нозе и глави за пиење алкохол.
Како и да е нека му е со среќа, остави голем белег во Интер, легенда на клубот.
Градат и туристички град во кој наводно ќе биде многу по слободно, ќе може да се пие алкохол слободно.
Брат се заебавав бе.Сигурно ќе му сечат главата на Брозо. Почнува Саудиска Арабија да олабавува со овие работи. На одредени места веќе жените не мораат да ја покриват косата и можат да шетаат со панталони над кокалчињата. Градат и туристички град во кој наводно ќе биде многу по слободно, ќе може да се пие алкохол слободно.
Горд кога ќе освоиме ПЛ, на трошење пари на трансфери без успех не може да биде горд никој. Секоја чест на лансла сезона ама на крај пак беше same old...Samo repect za gunners, isto sakam da go pozdravam @mkgunner , covekov sega treba da e gord na toa sto go pravi negoviot tim.
A nasiot united......![]()