Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ги заборави и овие африканците шо зборуваат како папагал на хероин со поминат рок. 2 евра, 40 утакмици на тикетот, и цел ден смрдат у кладилницата.

Ми текнува му праќав на брат ми да му опишам каква е ситуацијата на Малта во кладилниците. Фоткава е мислам пред година дена.
Ранецот со смрдливата облека во која се потел 12 саати 4 дена по ред, кафето од автомат дека е гага, и лупај цел ден тикети на листови кои само за принтање им треба 5 минути (нормален тикет од 6-7 мултис се принта за 5 секунди)
Оној заокружениот, игра баш така по 30-40 утакмици и на секоја утакмица проверува H2H, табела, наредни и претходни натпревари, квоти, малце телефонот за да види повредени и се тоа за минимална уплата од евро или две (не знам колку е точно) и добивка од 78 милиони.
Kладилници тука има отворено само каде се исклучиво балканци и африканци. Кај што е другата раја, отворија, живо пиле не влагаше и затворија кладилницата. Никој пак не отворил на тоа место.

1664285340408.png

Ovde vrabotwnite ne I'm kucaat im pravat karticki I site se na avtomatite... ako otide na salter so vakvi tiketi vrabotenite vednas se nervirat I I'm pravat kartici za terminal... strasno e... znaci I Malta ista prijazna, samo balkanci arapi I crnci se klienti vo pravo si, cat pat doaga I nekoja Svaba, pijanica ili hronicar, salam svaba nema vlezano od koga sum ovde

Јас имаше еден период кога немав интернет дома, и одев викендот да гледам Барса у Типико. Научив основни познавања на Зулу јазик. :pos: :pos:

Шваба не игра спортска, овие ретките случаеви уплаќаат онлајн. Дури и од вработени ретко да видиш шваба. Претежно во најголем процент се Турци и останатите нивни сателити, зависно од демографијата на местото каде што се наоѓаш. Второ место го држиме ние, и трето место се африканци.

@SK-92 овие шо си ги сликал пак ухрането изгледаат, овие кај мене сите беа како тој сомалискиот пират од филмот со Том Хенкс.:pos:

Јас имаше еден период кога немав интернет дома, и одев викендот да гледам Барса у Типико. Научив основни познавања на Зулу јазик. :pos: :pos:

Шваба не игра спортска, овие ретките случаеви уплаќаат онлајн. Дури и од вработени ретко да видиш шваба. Претежно во најголем процент се Турци и останатите нивни сателити, зависно од демографијата на местото каде што се наоѓаш. Второ место го држиме ние, и трето место се африканци.

@SK-92 овие шо си ги сликал пак ухрането изгледаат, овие кај мене сите беа како тој сомалискиот пират од филмот со Том Хенкс.:pos:

Има и скачки ама углавном да, имаш право, угоени се тука на Малта.
Ептен е калорична храната тука. Особено онаа ефтината брза храна.
Гнетат од тие пиците кувани во тепсија во правоаголна форма што имаат 8 сантима тесто и само малку доматен сос и моцарела. Две такви, тупан е за доручек а платил 2-3 еур.
Генерално не само они, многу дебељуци има на Малта.

1664288156047.png
Автоматски споено мислење:

Дури и од вработени ретко да видиш шваба. Претежно во најголем процент се Турци и останатите нивни сателити, зависно од демографијата на местото каде што се наоѓаш. Второ место го држиме ние, и трето место се африканци.

Во Малта нумеро уно се типци од Елбасан, Тирана, Корча, Валона... :)
Работат и малтези, не викам не, ама нив кур ги боли. Идат затоа што имаат флексибилни работни саати и да не работат нешто физичко. Секако рента два-три стана или продал на дедо му куќата за 3 милиони на некој градежен могул и го боли курот. Заработува 1400 месечно, троши 1500 само на храна додека е на работа.

Tuka vo avstrija tipico se na privaten gazda drzi 4 filijali jak svaba, im plaka na tipico fransiza za kvoti se, vo glavno se mora da e spored zakon I obicno klientelata e malku podobra od ostanatite, idat I neki bogati svabi cat pat kockari, vrabotenite se balkanci skoro site. Malku e postrogo od ostanatite ama barem ne smrdi na bocvana I juzen Sudan...

Кај мене исто...Типико барат лична карта,и играчите претежно балканци и афро момци..
Али има една XTip нешо како бар и плус 2 автомата,држе ја турчин..балканци 90% и по некој турчин,романец...нема контрола,крка се..пиење и коцкање,исто како доле у Мк

Монако (кошарка) / полувреме хендикеп 2 (4.5) 1.92 коеф.
Макаби Тел Авив (кошарка) полувреме хендикеп 1 (6.5) 1.85 коеф.

Ин плеј : србија дава втор гол 1.85, одлична колективна игра на гостинот, напред се митрогол и влахович, позади нив тадич, мора да заверат

Дали понатаму се пренесуваат жолтите картони од ЛН??

1.70 моментално да се покажат уште два жолти норвешка-србија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom