Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу дил на векот е ова со оглед на ситуацијата негова и годините, кој го вика спротивното нека оди психијатар нека посети. Пред крај на кариерата кога веќе не си способен да имаш придонес за некоја екипа од топ пет лигите, кога скоро никоја екипа не можи да ти ги исполни критериумите, правиш трансфер од две години и ќе заработиш скоро половина милијарда, алал вера мајсторе :cuc:

Aj, барем базенот е нов... Каков блам од крај на кариера.

Aj, барем базенот е нов... Каков блам од крај на кариера.
Блам не блам ти дури го напиша постот тука тој заработи една наша просечна плата :D
Али ова 20221230_232222.jpg

Таква понуда само ретардиран човек би одбил. Било кој од нас да има таква понуда без размислување би прифатил.

Блам не блам ти дури го напиша постот тука тој заработи една наша просечна плата :D
Али ова Прегледај го приврзокот 360628
Ништо лошо нема у изјавата. Рекол дека нејќе да се пензионира во САД, Катар или Дубаи.
Саудиска Арабија ја нема нигде спомнато. ;)

Ништо лошо нема у изјавата. Рекол дека нејќе да се пензионира во САД, Катар или Дубаи.
Саудиска Арабија ја нема нигде спомнато. ;)
Мислиси :D

Иско потпишал за клуб во 4та шпанска лига. :facepalm:

Иначе клубов и градов се наоѓаат на мароканска граница во шпанска енклава. Поточно кажано дечкото игра во Африка на домашен терен.
Автоматски споено мислење:

едит : сега приметив дека е лажна вест.

spored mene najretardirano vo slucajot ronaldo/saudiska arabija e sto treba da lobira za arapite da go dobijat SP 2030, a za istoto SP ke kandidira i portugalija... samo ne razbrav dali toa so lobiranjeto e fiksen del od dilot ili samo opcija. no i vtoroto da e sepak e idiotski sto voopsto razmisluva za takvo nesto.

Саудијциве буквално исецкаа новинар во нивната амбасада во Истанбул и го закопаа во градината на нивниот амбасадор.

Саудијциве буквално исецкаа новинар во нивната амбасада во Истанбул и го закопаа во градината на нивниот амбасадор.
Можда го дегустирале. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom