Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.918
- Поени од реакции
- 1.589
каква врска има уефа со азиски/арапски фудбал?ФФП правилото не важи во С.Арабија?
Како можат да си дозволат да му ги даваат тие пари?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каква врска има уефа со азиски/арапски фудбал?ФФП правилото не важи во С.Арабија?
од вакви размислувања пропадна фудбалот, а добија само алчните менаџери кои немаат шутнато фудбал во живототТаква понуда само ретардиран човек би одбил. Било кој од нас да има таква понуда без размислување би прифатил.
Да си праша бе што има врска.каква врска има уефа со азиски/арапски фудбал?
Филе дај не се брукај и иди провери Меси за кои пари ти игра во ПСЖ пред да солиш памет за алчност. Зашто не остана во Барса ако парите не се битни ?од вакви размислувања пропадна фудбалот, а добија само алчните менаџери кои немаат шутнато фудбал во животот
и те каков понижувачки крај на голема кариера, од спортски аспект
тебе дечко ти се измешани брзините очигледноФиле дај не се брукај и иди провери Меси за кои пари ти игра во ПСЖ пред да солиш памет за алчност. Зашто не остана во Барса ако парите не се битни ?
Не Филе него го избегнуваш прашањето пошто знаеш сум во право. Зашто ако парите не се битни толку твојот Бог Меси игра во ПСЖ, а не остана во Барса? Нели не е се во парите?тебе дечко ти се измешани брзините очигледно
Бог е за тебе очигледно,кај виде дека оправдувам примања од милиони на било кој од светот на спортотНе Филе него го избегнуваш прашањето пошто знаеш сум во право. Зашто ако парите не се битни толку твојот Бог Меси игра во ПСЖ, а не остана во Барса? Нели не е се во парите?
мешаш егзистенција со луксуз пријателе,толку ти сечи и тебеДај бе застанете со тие глупости, ми се гади кога ќе слушнам како во 2023 година некој ми продава лажни приказни дека за него материјалното не е битно, бла, бла, а некој да му понуди 2 - 3000 денари плус, со трчање менуваат работни места.
Денешно време кога беспари не можеш да одиш на мочање е тотална глупост да осудуваш некој, во овој случај спортисти, како трчале по пари.
Ти демек не сакаш луксуз? Да имаш 10 милиони на сметка, нема да посакаш да имаш 20, па кога ќе имаш 20, да имаш 50?Бог е за тебе очигледно,кај виде дека оправдувам примања од милиони на било кој од светот на спортот
Автоматски споено мислење:
мешаш егзистенција со луксуз пријателе,толку ти сечи и тебе
во 20 години кариера немаат ич заработено,па сега фанови и форумџии ги жалат ...бог да чуваТи демек не сакаш луксуз? Да имаш 10 милиони на сметка, нема да посакаш да имаш 20, па кога ќе имаш 20, да имаш 50?
Никој не ги жали, се уфрлив во муабетот генерално, на кур ми одат ликови кои осудуваат други дека трчале по пари, материјални работи и слично.во 20 години кариера немаат ич заработено,па сега фанови и форумџии ги жалат ...бог да чува![]()
Пријавен е на минималец, другите пари на ракаФФП правилото не важи во С.Арабија?