Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Реал тогаш правеа обид за копија на холандската колонија по примерот на Барселона од 2000-тите : Снајдер, Робен, Ван Нистелрој, Хунтелар, Дренте.
А и реално сите беа на брзина и на памет купени без да се разгледа потребата за таков профил на играчи па затоа и сите беа фејлови.

Аа не.. За Ван Нистелерој лош збор да не слушнам :D
Автоматски споено мислење:

Никој не копирал никого, така се погоди. Еве сега пола Франција ја имаме во тимот...

Аа не.. За Ван Нистелерој лош збор да не слушнам :D
Автоматски споено мислење:

Никој не копирал никого, така се погоди. Еве сега пола Франција ја имаме во тимот...
Дури 3ца :pos:

Не знам како го понижеле на Јунајтед кога управата едноставно не сакале да ја платат бараната сума за Нуњез.

Приоритет на клубот е Де Јонг кој би коштал 70-80 милиони евра. Буџетот на клубот би бил преполовен со купување и на Де Јонг и на Нуњез, башка и тоа што Де Јонг е многу повеќе потребен.

Чим @Клипче вика дека е срамота што не сме дале 100 милиони евра за играч со една добра сезона во Португалија, и кој сака да игра само во тим кој е во ЛШ, тогаш мора да е така.

На Утд очајно им е потребен нов шпиц, они ќе спукаат 80 на Де Јонг, а веќе еден везњак земаа за слични пари и допре дно, секако мислам на Погба. Не дека Френки не е добар играч ама 80 после 2 бледи сезони у Барса се премногу пари. Јунајтед личи на екипа без компас у моментов али ај има уште до крај на преодниот рок и може доста работи да се случат.

United gospod da se simne ferguson da go podmladi i pak da pocne stariot od novo dzabe ke e. Kokoshka bez glava e klubov debakl tezok.

Зарем ке го дадат за 60 милиони фунти? ПСЖ понудиле 40, Интер сакаат 60.

Чим @Клипче вика дека е срамота што не сме дале 100 милиони евра за играч со една добра сезона во Португалија, и кој сака да игра само во тим кој е во ЛШ, тогаш мора да е така.
Do pred nedela dena ke dadevte 80 za nego i vi beshe top ama aj.

So koja 9ka ke brkate top4 samo ne mi e jasno.

P.s Mislam deka Frenki ne vi reshava bash nisto vo sredina, pogotovo ne za 80+m.

Do pred nedela dena ke dadevte 80 za nego i vi beshe top ama aj.

So koja 9ka ke brkate top4 samo ne mi e jasno.

P.s Mislam deka Frenki ne vi reshava bash nisto vo sredina, pogotovo ne za 80+m.

Нема никаде Јунајтед доставено понуда, или преговарано за цена со Бенфика. Пројавиле интерес за играчот, и условот останал на тоа дека клубот сака 100 милиони евра, а играчот ЛШ. Јунајтед ништо од тоа не може да исполни.

Лично мислев дека нема шанси ливерпул да истресе толку пари за непроверен играч, и дека ке можеше Јунајтед да ја спушти цената кога веќе ке нема конкуренција при крај на трансфер периодот.

Затоа и веднаш јавно кажаа од клубот дека нема да влезат во никакво наддавање за играчот, штом веќе се вклучи и втор клуб, па сега ливерпул се обидува да им спушти на цена на Бенфика, да им ја дадат целата сума наеднаш, да биде пониска, и да немаат никави ад онс да плаќаат покасно.

Последно уредено:
Зарем ке го дадат за 60 милиони фунти? ПСЖ понудиле 40, Интер сакаат 60.

Искрено, ако Мегваер вреди 80м, Шкринијар вреди 729 милијарди. Знам дека не е ист пазарот у ПЛ со другите лиги ама брат... На страна што за ниедна пара не сакам да си отиде, уз ВВД убедливо најдобар штопер у свет, машина е Миланчо. Све да ти ебам одвратно ПСЖ што си имаш у пичка, све ти ебам и тебе Кинез умрен лаком, ебола да фатите сите 1.7 милијарди у свет што сте, гниди.

Искрено, ако Мегваер вреди 80м, Шкринијар вреди 729 милијарди. Знам дека не е ист пазарот у ПЛ со другите лиги ама брат... На страна што за ниедна пара не сакам да си отиде, уз ВВД убедливо најдобар штопер у свет, машина е Миланчо. Све да ти ебам одвратно ПСЖ што си имаш у пичка, све ти ебам и тебе Кинез умрен лаком, ебола да фатите сите 1.7 милијарди у свет што сте, гниди.
Ај кажи уште еден виц пред спиење. :pos:

Единствено што иде контра финалната сума се годините. Еден договор од 5 години и потоа веќе е на 32 години, и никаков resale value. Мислев дека Интер ке бара 75+ милиони фунти за него со оглед на тоа дека е клучен играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom