Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си потенцира Чемпионс. Небитни трансфери се.Абе милион пати беше кажано и некој збор да пишеш не само слика од твитер или од кај и да ги влечеш. На тапаталк не ги отвара како што ти си замислил.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Грујиќ од Ѕвезда во Ливерпул.
Прегледај го приврзокот 136068
Пишувaв вo темaтa и ми излезе декa имa нoви мислењa. Педери.@Донев ја ли да ти објавувам трансфери бе?
Марко Грујиќ од Црвена Звезда во Ливерпул и назад на позајмица кај циганите до летоска.
[DOUBLEPOST=1452092911][/DOUBLEPOST]у иста секунда мрш![]()
Едно мислење има, ова на Џонтра не постоиПишувaв вo темaтa и ми излезе декa имa нoви мислењa. Педери.
Грујиќ од Ѕвезда во Ливерпул.
Прегледај го приврзокот 136068
Објави го утре и тоа, да лапаш по трет пат лајкови од еден ист трансфер.Едно мислење има, ова на Џонтра не постои[DOUBLEPOST=1452093585][/DOUBLEPOST]Иначе, го вратија назад на позајмица до крај на сезона.
Забораив дека имам објавено бе, сеа ќе го избришам и јас, дибекОбјави го утре и тоа, да лапаш по трет пат лајкови од еден ист трансфер.![]()
Ај нека зачистат одговорните.![]()
Шани Тарашај од Грасхопер во Евертон. Нема да направам pun за тоа дека имаме уште еден наш претставник у лигата.
Еве зашто си дудлач.
Ко Гринч е у тоа ушите.![]()
Шани Тарашај од Грасхопер во Евертон. Нема да направам pun за тоа дека имаме уште еден наш претставник у лигата.