Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Многу падна коефициентот за Анру Аје да оди во Сандерленд. Можно е такво нешто?! o_O
@DaniBMW

bolje ostin da go zemea, em pomlad i povise golovi dava od long
Ама Остин е типична островска 9ка, повисока и пограмадна верзија од Кејн, да не речам Бентеке без проблемите со повредите :) Баш ме занима што ќе бидне со овој Лонг во Ливерпул, да го донесеше Роџо ќе го обесеа :D

Мртов сериозен, за жал. Типичен Клоп потег ќе биде ова, исто како и со Кокер.

http://www.thisisanfield.com/2016/0...quiring-southamptons-shane-long-this-january/[DOUBLEPOST=1452960257][/DOUBLEPOST]
Поентата на Клоп му е со позајмици да го скрпи составот поради повреди за до крај на сезона.

abe za 4 milioni ke se stiska :D kolku flopovi do sega cinele mnogu poveke

Ама Остин е типична островска 9ка, повисока и пограмадна верзија од Кејн, да не речам Бентеке без проблемите со повредите :) Баш ме занима што ќе бидне со овој Лонг во Ливерпул, да го донесеше Роџо ќе го обесеа :D
Немаше да го доживее ова, ќе беше бесен и за Кокер :)

криво ми е за остин како и да е, сакав да игра во пул еден ден, али ај може да година две ќе го земат пошто го исполнува условот да биде играч на саутемптон

Остин во Саутемптон за 4 милиони. Багатела.
А колкави суми се нудеа лани за него
А бе пи*ка им мамина ја на тоа циганите у тоа управата. А бе 5 авиона му паднаа на тоа копилето циганско тој клуб ќе водел крв му е*ам го дадоа човекот за мочани 4 милиона бе ааххх беее... И на тој Хари Реднап лани, и на Крис Ремзи циганот, и на Лес Фердинанд, и на Хаселбенк све по список женско да им наденам так так так.....Што го држеа човекот летото бе од Тотенхем нудеа 12 милиони овие се скроз ненормални.
Како и да е добар клуб, и искрено ми е многу ќејф што се спаси од она депресијана наречена Кпр. Човекот не заслужува да игра у Чемпионшип и точка. Головите и лојалноста што ја имаше према клубот никој не му ја заборава. Саутемптон има фан плус во Премиер од овој момент.
Good luck Charlie :place:.
ds.png

Клаудио Бови од Лион во Селта Виго

CY3bLKNWYAA1fw7.jpg

Не знам кој е Клаудио Бови и сум во дилема, пошто двајцава ми изгледаат како врсници :cautious:

Не знам кој е Клаудио Бови и сум во дилема, пошто двајцава ми изгледаат како врсници :cautious:

А зaмисли тебе ти е врсник. Дoбрo еднa гoдинa пoстaр е.

Ценецoт. Пoпoзнaт кaкo Beauvue.
Oд утре весниците ќе пoчнaт дa гo прoдaвaaт Нoлитo.

Затоа ти викам, типичен Клоп потег, нема никогаш да фрли непромислени пари :)

Ја би рекол повише непромислено е да го земеш лонг, абе дете на фудбал менаџер ќе склопи подобар тим од овие во управава од ливерпул, тиња им е трансфериве од кога замина бенитез навака

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom