Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама Остин е типична островска 9ка, повисока и пограмадна верзија од Кејн, да не речам Бентеке без проблемите со повредитеbolje ostin da go zemea, em pomlad i povise golovi dava od long
Мртов сериозен, за жал. Типичен Клоп потег ќе биде ова, исто како и со Кокер.
http://www.thisisanfield.com/2016/0...quiring-southamptons-shane-long-this-january/[DOUBLEPOST=1452960257][/DOUBLEPOST]
Поентата на Клоп му е со позајмици да го скрпи составот поради повреди за до крај на сезона.
Немаше да го доживее ова, ќе беше бесен и за КокерАма Остин е типична островска 9ка, повисока и пограмадна верзија од Кејн, да не речам Бентеке без проблемите со повредитеБаш ме занима што ќе бидне со овој Лонг во Ливерпул, да го донесеше Роџо ќе го обесеа
![]()
Затоа ти викам, типичен Клоп потег, нема никогаш да фрли непромислени париabe za 4 milioni ke se stiskakolku flopovi do sega cinele mnogu poveke
Затоа ти викам, типичен Клоп потег, нема никогаш да фрли непромислени пари![]()
Океј Стелт, продужи да се праиш глуп.Yeah right. Имобиле.
Непромислени пари како пари за играч што нема да смета на него во иднина. Имобиле му беше промашен трансфер.Yeah right. Имобиле.
Кике Сола на позајмица во Мидлзброу
А бе пи*ка им мамина ја на тоа циганите у тоа управата. А бе 5 авиона му паднаа на тоа копилето циганско тој клуб ќе водел крв му е*ам го дадоа човекот за мочани 4 милиона бе ааххх беее... И на тој Хари Реднап лани, и на Крис Ремзи циганот, и на Лес Фердинанд, и на Хаселбенк све по список женско да им наденам так так так.....Што го држеа човекот летото бе од Тотенхем нудеа 12 милиони овие се скроз ненормални.Остин во Саутемптон за 4 милиони. Багатела.
А колкави суми се нудеа лани за него
Не знам кој е Клаудио Бови и сум во дилема, пошто двајцава ми изгледаат како врсници![]()
Затоа ти викам, типичен Клоп потег, нема никогаш да фрли непромислени пари![]()