Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.662
- Поени од реакции
- 48.978
ne sum siguren za modric i isco, inace regulion odma bez razmisluvanje bi go zemal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne sum siguren za modric i isco, inace regulion odma bez razmisluvanje bi go zemal.
Нема клуб каде што не се спукал со некој играч
Не знам како се уште е атрактивен менаџер, привлечен за големиве глубови...
После јас измислувам и спинувам.Малце се губиш низ аргументите. Прво викаш дека собираме пари за трансферот, па кога ти кажав дека лажеш, се смени наративот дека се ослободуваме од платата.
Па ако имал финансиски капацитет да го издржува Санчез и плус да го купи Санчо и му дае плата од 17 милиони годишно зошто тогаш панично за еден ден му плати 10 милиони на Санчез и му раскина договор? Ако бил планиран да се продаде, ќе го вратеа од позајмица и ќе чекаа понуда за да заработат пари а не да отидат у минус на трансфер фее?Зошто Санчез и онака не беше планиран да се продаде летово. Среќа се појави Санчо, инаку ќе останеше со сигурност...ако се лажеме.
Секој клуб прави преструктуирање на финансиите во поглед на платите и обештетувањата. Јунајтед има финансиски капацитет да го издржи Санчез до крај на неговиот договор и покрај тоа што завземаше голем дел од буџетот за плата плус и да продолжи со пазарење летово. Ама нерационално е кога не гледаш иднина во него и секако дека ќе правиш големи напори за да се ослободиш од него со цел тој буџет да го распоредиш на други места (плата за играчи или сл.).
Камо да остане што подолго ама мала е веројатноста да издржи до наредно летоЗнае и сам дека со одредени играчи кај што менаџира не смее да се спука (Кејн, Рашфорд итн.) зошто автоматски си ја става главата на гилотина.
После јас измислувам и спинувам.
Реков одолговлекувате со трансферот за панично да се ослободите од платата на Санчез за да има за Санчо... и за Погба секако. Ваши зборови се тоа, не се мои. Демек ќе можевте да си дозволите да му плаќате 70% од платата на Санчез доека игра у друг клуб и плус на тоа да го земете Санчо со 17 милиони плата. Секако. Т.е може и тоа, ништо не ме чуди од финансискиот маг Вудварт.
Автоматски споено мислење:
Па ако имал финансиски капацитет да го издржува Санчез и плус да го купи Санчо и му дае плата од 17 милиони годишно зошто тогаш панично за еден ден му плати 10 милиони на Санчез и му раскина договор? Ако бил планиран да се продаде, ќе го вратеа од позајмица и ќе чекаа понуда за да заработат пари а не да отидат у минус на трансфер фее?
А па Тотенхем еден голем клуб шта да ти причам.
Дигнаја рука големите екипе од него, може да се шлепа во вакви селски полуклубови, наредно може у Лацио да замине на пример![]()
Па ако имал финансиски капацитет да го издржува Санчез и плус да го купи Санчо и му дае плата од 17 милиони годишно зошто тогаш панично за еден ден му плати 10 милиони на Санчез и му раскина договор? Ако бил планиран да се продаде, ќе го вратеа од позајмица и ќе чекаа понуда за да заработат пари а не да отидат у минус на трансфер фее?
Дај молимте пиши дека е фејк овој спортскиот сведок! Не можам да издржам уште еден Баи во тимот, е*ати берачите на банани, кај ги наоѓаат
Дај молимте пиши дека е фејк овој спортскиот сведок! Не можам да издржам уште еден Баи во тимот, е*ати берачите на банани, кај ги наоѓаат![]()
Доколку можеа Дортмунд да останат на зборот. Само се ставаат во подобра позиција за преговори. Ако јунајтед сепак реши да ги даде 120те милиони, одма ќе си прифататНишто од Санчо во Јунајтед изгледа
Гринвуд прва постава, топ за фпл![]()
Шо знам, лани во тајност му го продолжиле договорот до 2023, не мора да искешират уште сеаДоколку можеа Дортмунд да останат на зборот. Само се ставаат во подобра позиција за преговори. Ако јунајтед сепак реши да ги даде 120те милиони, одма ќе си прифатат
Е ова е веќе друго, ако е точно. Немав видено. Во тој случај дефинитивно нема потреба да го продаваат затоа што следно лето ќе има повеќе заинтересирани клубови и ќе може да добијат наддавање. Ама сепак за Дортмунд се работи, мислам дека ќе прифатат 120 ако ги добијат.Шо знам, лани во тајност му го продолжиле договорот до 2023, не мора да искешират уште сеа