Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Што не значи дека е деснак. Пеп на десна страна не употребува штопер што игра со лева нога. А се шушка дека го сакаат и Кулибали кој исто така е левак, според Џонтра деснак но тоа е небитно, така да кој го знае Пеп што замисли има за следна сезона.

Мене ми изгледа дека е планиран за замена на Лапорт и Менди. Отсуството на овие ги кошташе многу бодови оваа сезона.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Со ладни глави, Барселона и не е така лош тим, на крајот на краиштата.

Колку години по ред Барселона има желба да го доведе Вилиан, еве им конечно прилика да им се исполни тоа.

До кај стаса фудбалов кога двајца леваци централни дефанзивци се смета за нешто револуционерно...

Пишав кај нас у фан клуб, не е точна веста. Паулињо од Брага се сели во Волфс, па весникот претпоставува дека Хименез ке иде некаде.

Плус и нема некоја логика овој трансфер со онака разигран Марсијал. Не верувам дека Хименез би дошол во Јунајтед да биде тешка резерва.

Мене ми изгледа дека е планиран за замена на Лапорт и Менди. Отсуството на овие ги кошташе многу бодови оваа сезона.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Отсуството на Менди единствено може плус бодови на контото да им значи.

Ако е точно дека Алаба нема да го продолжи договорот со Баерн, очекувајте Пеп да запни и по него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom