Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
А што се дешава сас тога Наби Кеита? Добар играч ми изгледаше?

Агентот на Давид Луиз е најспособниот човек на светот. На тетраткава која како прво не знае ни да брани, основна задача на еден штопер, континуирано да и средуваш трансфери во звучни клубови и не дека сум гуглала ама претпоставувам и солидна плата е за секакви пофалби.

Повреден е константно, ќе врзе две-три утакмици и таман ќе си речеш еве го ќе фати ритам, тој пак ќе се повреди.

Од овие само Себаљос ако си ја врати формата од почетокот може да направи разлика, другиве и да ги споиш нема асален фудбалер да искочи.

Проблемот беше што го играа на афрички куп недоволно заздравен и тоа му го пролонгираше опоравокот од повредата.
Затоа и почна подоцна да игра сезонава ама сега си е супер, триста кила техника има. Штета што повредата му попречи со аклиматизирање на лигата али очекувам до крај на сезона да изгази а и следна (трета ќе му биде, време е).

Од желба негова, до реален интерес и колку Ливерпул би потрошил на него, има многу разлика.

Негде дури прочитав дека „наводно“ Клоп го сакал Тиага пошто „се откажал“ од Кеита и дека Грујиќ исто така нема да го врати во тимот. За Грујиќ не знам, можно е да замини на перманентен трансфер, ама дека од Кеита се откажал е една од поголемите глупости шо сум ги прочитал последно време.
За мене ова е добра опција. Квалитетно засилување е и со оглед на тоа што Вијналдум нема сеуште потпишано нов договор, Лалана си оди а Милнер е повеќе замена за лев бек, секско фали мидфилдер во екипава.
За пари немам појма колку би било, ниту ситуацијата со договорот и статусот во Баерн која му е, ако може @Uli Hoeneß да каже нешто повеќе.
За Кеита што сте пишал и ти и @Peja989, до сега проблемите со повреди го спречија да фати континуитет, инаку е стварно технички поткован и ја има довербата од Клоп, во неделата стартуваше после мини припремниов период каде пак имаше комплименти за неговиот перформанс, исто како и секој пат претходно пред да му се случи малер со повреда.
Грујич во Пул е завршена/непочната приказна мислам.

Тиаго е страшен играч, топ3 на неговата позиција моментално. Пул ќе заврши голема работа ако го земат.

Агентот на Давид Луиз е најспособниот човек на светот. На тетраткава која како прво не знае ни да брани, основна задача на еден штопер, континуирано да и средуваш трансфери во звучни клубови и не дека сум гуглала ама претпоставувам и солидна плата е за секакви пофалби.
Јас вчера прочитав, не ми се веруваше,мислев патка е! Затоа и не пишав ништо овде! Некој не дружи со умот во Арсенал, на 100%!

* цела нишка

Ама затоа сега УЕФА кога ќе му спука казна на некој тим од источна Европа поради прекорачување на ФФП за 23 евра, апа-папа.
Има да биде пиштењевриштење.

Тие сами не се разбираат :)
До пред некој месец новиот Чави го правеа за сега да го пуштат да си оди за смешна цифра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom