Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и понова :D
CKyJZDpVAAEq_PC.jpg

Готово е ова уште прошлиот викенд :) беин спортс се најдобар извор на новости во Франција.[DOUBLEPOST=1438620480][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Готово е ова уште прошлиот викенд :) беин спортс се најдобар извор на новости во Франција.

не би рекол :) можеби кога се работи само за ПСЖ, за другите екипи готово појма немаат

• К. П. Боатенг во преговори со Спортинг Лисабон
  • Солдадо пред трансфер во Виљареал.
  • Дортмунд сакаат да го потпишат Шакири, но најпрвин сакаат да го продадат Бласчиковски
шо би правело братчево у таа лига со таа слобода што би ја имај ... топ би му било таму да отиде :)

Готово е ова уште прошлиот викенд :) беин спортс се најдобар извор на новости во Франција.[DOUBLEPOST=1438620480][/DOUBLEPOST]

Валбуена ништо чудно да си оди од Динамо пошто и самиот изјави дека немале амбиции какви што му ветиле за титула и дека само продавале играчи а не купиле ништо.
Десно секако го имаа Жалет незнам зошто им е овој Рафаел, а Валбуена и да ги задржат Фекир и Лаказет би имале солидна екипа.

Валбуена ништо чудно да си оди од Динамо пошто и самиот изјави дека немале амбиции какви што му ветиле за титула и дека само продавале играчи а не купиле ништо.
Десно секако го имаа Жалет незнам зошто им е овој Рафаел, а Валбуена и да ги задржат Фекир и Лаказет би имале солидна екипа.
Добро Жалет има 31 година, а ова година Лион играт и ЛШ, а знајме со какви амбиции влегва Лион во ЛШ секоја година кога учествува. Лаказет го задржуват 100%, потпиша нов договор.

Рафаел за Жалет e Кафу. За 2 милиони е исплатлив трансфер безразлика што има проблем со повреди.

Па Жале е 30+ ако не се лажам а Рафаел не зема голема плата, скромен играч со ЛШ искуство за кое Жале може да сања, е сеа Рафа само што е склон на повреди, затоа не изгради кариера во МЈ :) иначе квалитет и те како има.

А кај е брат му на Рафаел, тоа левото бекче?
Кардиф последно како што знам ама ни таму изгледа не направи ништо значајно. Тој стигна во Манчестер како поталентиран од Рафаел ама му го нема карактерот. Рафаел има се за да е во топ 5 бекови во светот, и Ван Гал го форсираше на почетокот ама има две слабости. Остава на моменти простор зад него и често се повредува.
Иначе посветен играч, не прави глупости, не аздисува... Може ептен да им се погоди на Лион.

Колку ми е криво бе за 2 милиони, од секад ми бил симпатичен Рафа а и како играч ми беше доста интересен, супер бекче, уште коа се појави како копиљ.

Колку ми е криво бе за 2 милиони, од секад ми бил симпатичен Рафа а и како играч ми беше доста интересен, супер бекче, уште коа се појави како копиљ.

ќари си го :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom