Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Готово е ова уште прошлиот викендбеин спортс се најдобар извор на новости во Франција.
шо би правело братчево у таа лига со таа слобода што би ја имај ... топ би му било таму да отиде
- К. П. Боатенг во преговори со Спортинг Лисабон
- Солдадо пред трансфер во Виљареал.
- Дортмунд сакаат да го потпишат Шакири, но најпрвин сакаат да го продадат Бласчиковски
Готово е ова уште прошлиот викендбеин спортс се најдобар извор на новости во Франција.[DOUBLEPOST=1438620480][/DOUBLEPOST]
Добро Жалет има 31 година, а ова година Лион играт и ЛШ, а знајме со какви амбиции влегва Лион во ЛШ секоја година кога учествува. Лаказет го задржуват 100%, потпиша нов договор.Валбуена ништо чудно да си оди од Динамо пошто и самиот изјави дека немале амбиции какви што му ветиле за титула и дека само продавале играчи а не купиле ништо.
Десно секако го имаа Жалет незнам зошто им е овој Рафаел, а Валбуена и да ги задржат Фекир и Лаказет би имале солидна екипа.
Десно секако го имаа Жалет незнам зошто им е овој Рафаел, а Валбуена и да ги задржат Фекир и Лаказет би имале солидна екипа.
Па Жале е 30+ ако не се лажам а Рафаел не зема голема плата, скромен играч со ЛШ искуство за кое Жале може да сања, е сеа Рафа само што е склон на повреди, затоа не изгради кариера во МЈВалбуена ништо чудно да си оди од Динамо пошто и самиот изјави дека немале амбиции какви што му ветиле за титула и дека само продавале играчи а не купиле ништо.
КардифА кај е брат му на Рафаел, тоа левото бекче?
Кардиф последно како што знам ама ни таму изгледа не направи ништо значајно. Тој стигна во Манчестер како поталентиран од Рафаел ама му го нема карактерот. Рафаел има се за да е во топ 5 бекови во светот, и Ван Гал го форсираше на почетокот ама има две слабости. Остава на моменти простор зад него и често се повредува.А кај е брат му на Рафаел, тоа левото бекче?
Колку ми е криво бе за 2 милиони, од секад ми бил симпатичен Рафа а и како играч ми беше доста интересен, супер бекче, уште коа се појави како копиљ.
Ми кидна у Франција.ќари си го![]()