Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Тони Крос не беше тогаш еден од најдобрите играчи во светот. А што ти е поентата на напишаното, само ти си знаеш.:D

Тони Крос не беше тогаш еден од најдобрите играчи во светот. А што ти е поентата на напишаното, само ти си знаеш.:D
toa e koga sakas da si pameten, a ispagas glup.
vleguvas vo konkurencija za najglupiot kratok post na kajgana vo istorijata na forumov, cestitki

Individual
Bundesliga Team of the Season: 2013–14
UEFA Champions League Squad of the Season: 2013–14,
FIFA FIFPro World XI: 2014,
UEFA Team of the Year: 2014,
IFFHS World's Best Playmaker: 2014
FIFA World Cup All-Star Team: 2014
FIFA World Cup Dream Team: 2014
FIFA World Cup top assist provider: 2014
Castrol Performance Index: 2014 FIFA World Cup Castrol Index Winner
Silbernes Lorbeerblatt: 2014
Germany national team Player of the Year: 2014
FIFA World Club Cup top assist provider: 2014

ajt.

Многу скоро официјална потврда за Видал во Барселона.[DOUBLEPOST=1533323746][/DOUBLEPOST]Во шпанија пишуваат дека трансферот изнесува 19м

barsa so valverde nema nikogas da bidat sampioni vo ls. premnogu takticki igra i e inaet golem,a vakvi transveri ne pomagat ic.

toa e koga sakas da si pameten, a ispagas glup.
vleguvas vo konkurencija za najglupiot kratok post na kajgana vo istorijata na forumov, cestitki
.

Специјално за статистичкиве награди Баерн требаше да наплати уште 20 милиони евра плус по твојата глупа логика, за играч на истек на договор.[DOUBLEPOST=1533324866][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Специјално за статистичкиве награди Баерн требаше да наплати уште 20 милиони евра плус по твојата глупа логика, за играч на истек на договор.
Znaci ti postiraa oficijalni statistiki i fakti, prekini da tones.

Специјално за статистичкиве награди Баерн требаше да наплати уште 20 милиони евра плус по твојата глупа логика, за играч на истек на договор.
sea sto ispadna glup ispadna, pomateno ke ti bese da kjutis posle muabetot deka kros ne bil pomegu najdobrite igraci vo svet.
Neznam zasto uste se trudis, bolje ke ti bese da priznaes deka si zgresil i nesto i se pomesal posle edna od najglupite izneseni raboti na forumov sklopena vo 11 zborcinja, so cel pamet uste tvrdis deka nekoj drug teral na glupi logiki posle toa sto go kaza. :pos:
20 mozebi ne, 10 minimum da .... za eden od najdobrite igraci u svetot toj period, so forma koja komotno go stavase vo top 5, so osvoena svetska titula, i igranje na nivo koe ni mesi u svojata kariera ne go ponudil na edno takvo natprevaruvanje. Kovacic poveke go platija od kros, uste ednas ke povtoram, u nieden univerzum kros ne e poeftin od nego, makar imal i 6 meseci od istek na dogovor.
A koga sme kaj dogovorite, ovoj muabet kolku e biten vidov i vo januari, so alexis, koj ima 29 godini, i nacinot na koj prejde od arsenal vo united.

I sea go imas od edna strana baern i kros, od druga real, sekako deka baern nemale osnova da baraat poveke za takov profil na fudbaler.

Дел од овие се по заминувањето во Реал. Жити фактите.
:pos::pos::pos:

ednostavno prekini ...

За мене Крос во тоа време воопшто не беше еден од најдобрите играчи на светот, тој статус го стекна по трансферот во Реал. Верувам и многумина тогаш истото мислење го имаа. 2012-2013 во поголем дел ја пропушти поради повреда. Талент да, ама до толку дигање до небо од оваа дистанца пфф.

Не беше Крос на тоа ниво тогаш или барем немаше таков статус затоа и веројатно Баерн лесно се откажаа од него. Не видов тогаш некој да го смета за кражба. После партиите во Реал почнаа ваквите муабети

Види го овој, Крос не бил тогаш јак.

За волја на вистината, Крос се повреди некаде почеток на март и Робен улета во прв состав и таа тројна сезона заврши за Баерн така како што заврши, но дека не бил јак е лудило да се каже.

Крос и сакаше само у Реал Мадрид, цело време збори за тоа дека секогаш сакал да игра таму а и цените тогаш не беа до толку исфорсирани ако памтам.

Кражба е Крос у секој случај ама не верувам дека ова може да се споредува со евентуален трансфер на Модриќ.

Не беше Крос на тоа ниво тогаш или барем немаше таков статус затоа и веројатно Баерн лесно се откажаа од него. Не видов тогаш некој да го смета за кражба. После партиите во Реал почнаа ваквите муабети

Не зезај и ти, кражба беше и остана. Имаше уште година дена, да, ама се исциганчија за плата од управа и тоа е тоа.

За мене Крос во тоа време воопшто не беше еден од најдобрите играчи на светот, тој статус го стекна по трансферот во Реал. Верувам и многумина тогаш истото мислење го имаа. 2012-2013 во поголем дел ја пропушти поради повреда. Талент да, ама до толку дигање до небо од оваа дистанца пфф.

Тогаш тројна освои со баерн, тоа што бил повреден не значи дека бил лош или дека немал загарантиран првотимски статус, мислам дека се повреди у четврт финалето у ЛШ а можда и сум грешка, па не играше до крај на сезона.. Инаку муабетот е по таа сезона, сезона 2013-2014, која ја заврши со светска титула, а не сезоната пред, која исто ја играше у врвна форма до повредата, статистички, дури и подобро во бундес од 2013-2014.

Тоа што за тебе крос не бил еден од најдобрите играчи у светот е најнерелевантното нешто у дискусијава и повеќе сеа го форсираш откако виде што све на индивидуален план земал пред да дојде во Реал, ти реков, подобро ќе ти беше да речеше грешка дека си или си се помешал нешто.
А какво мислење имале останатите за тој период ... те молам, не ја начнувај таа тема, неговиот трансфер у реал е еден од најдобрите трансфери у модерната историја на фудбалов ради начинот на кој се случи и парите кои реал ги инвестираа во него.

Не зезај и ти, кражба беше и остана. Имаше уште година дена, да, ама се исциганчија за плата од управа и тоа е тоа.
Од сегашен аспект е кражба. Ама тогаш имам впечаток дека не се гледаше така на тоа. Играше добро Крос ама мислам дека уште немаше таков статус изградено да се гледа на него како вау играчина. Да беше сега овој Крос во прашање мислам дека Баерн без двоумење ќе му ја дадеа платата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom