Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
toa e koga sakas da si pameten, a ispagas glup.Тони Крос не беше тогаш еден од најдобрите играчи во светот. А што ти е поентата на напишаното, само ти си знаеш.![]()
toa e koga sakas da si pameten, a ispagas glup.
vleguvas vo konkurencija za najglupiot kratok post na kajgana vo istorijata na forumov, cestitki
.
Znaci ti postiraa oficijalni statistiki i fakti, prekini da tones.Специјално за статистичкиве награди Баерн требаше да наплати уште 20 милиони евра плус по твојата глупа логика, за играч на истек на договор.
Znaci ti postiraa oficijalni statistiki i fakti, prekini da tones.
sea sto ispadna glup ispadna, pomateno ke ti bese da kjutis posle muabetot deka kros ne bil pomegu najdobrite igraci vo svet.Специјално за статистичкиве награди Баерн требаше да наплати уште 20 милиони евра плус по твојата глупа логика, за играч на истек на договор.
Дел од овие се по заминувањето во Реал. Жити фактите.
Не беше Крос на тоа ниво тогаш или барем немаше таков статус затоа и веројатно Баерн лесно се откажаа од него. Не видов тогаш некој да го смета за кражба. После партиите во Реал почнаа ваквите муабети
За мене Крос во тоа време воопшто не беше еден од најдобрите играчи на светот, тој статус го стекна по трансферот во Реал. Верувам и многумина тогаш истото мислење го имаа. 2012-2013 во поголем дел ја пропушти поради повреда. Талент да, ама до толку дигање до небо од оваа дистанца пфф.
Од сегашен аспект е кражба. Ама тогаш имам впечаток дека не се гледаше така на тоа. Играше добро Крос ама мислам дека уште немаше таков статус изградено да се гледа на него како вау играчина. Да беше сега овој Крос во прашање мислам дека Баерн без двоумење ќе му ја дадеа плататаНе зезај и ти, кражба беше и остана. Имаше уште година дена, да, ама се исциганчија за плата од управа и тоа е тоа.