Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќата не напушти (Зидан)им се поклопија коцките
Можно е да го продадат Хитон. Поуп го заебал рамото и изгледа ќе оди на операција, така да најверојатно подолгорочна ќе му е повредата.Долгорочни повреди ? Може еден од нив двајца ќе оди на продажба.
Не гледам што има лошо во тоа ако на крајот донесеш играч, мораш да имаш алтернативи, прошлата година кога ова го правеа со опциите за нападот ја погодија робатаМилион дефанзивци исконтактираа, ваљда еден ќе се погоди до четврток![]()
Не гледам што има лошо во тоа ако на крајот донесеш играч, мораш да имаш алтернативи, прошлата година кога ова го правеа со опциите за нападот ја погодија робата
Алдервирелд би бил топ трансфер, Мегваер е океј опција, Мина, Боатенг, овој, оној![]()
Не го пишав како лошо, него дека буквално секој ден со различен дефанзивец се "најблиску до потпис". Пред три дена беше Мина, завчера Алдервирелд, вчера Боатенг. А тешко дека сите тие информации се точни, ама да си пишуваат нешто новинаритеНе гледам што има лошо во тоа ако на крајот донесеш играч, мораш да имаш алтернативи, прошлата година кога ова го правеа со опциите за нападот ја погодија робата
Алдервирелд би бил топ трансфер, Мегваер е океј опција, Мина, Боатенг, овој, оној![]()
Тоа ми помина, сега сум под импресии од овој импресивен, шампионски настап.Oстај го Дноев, уште е во еуфорија после настапот на Челзи во суперкупот и доминантното издание на средниот ред на чело со Фабрегас.
Тоа ми помина, сега сум под импресии од овој импресивен, шампионски настап.
Е добро, не знаев дека ти може да ми збориш за пријателски, ама јас не смеамЧовек би помислил дека после неколку години следење фудбал ја имаш сфатено разликата помеѓу пријателски и официјален натпревар, ама сепак не.