Фудбалски суперталенти!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар млад играч?

• Бојан Кркиќ Перез

Гласови: 31 14,1%
  • Алесандре Пато

Гласови: 62 28,2%
  • Џовани Дос Сантос

Гласови: 3 1,4%
  • Ројстон Дренте

Гласови: 8 3,6%
  • Тио Волкот

Гласови: 37 16,8%
  • Нани

Гласови: 13 5,9%
  • Андерсон

Гласови: 24 10,9%
  • Давиде Сантон

Гласови: 42 19,1%
  • Друг (наведи кој)

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    220
Тео Волкот, Меси...

П.С. не би било лошо да го додадете и Франко ди Санто

Нема шо да се мисле...ПАТО...Браво мали само така продолжи :aplauz:

Toni Kroos-прогласен за најдобар играч во светот на последното Светско првенство за играчи до 17 години.Дечкото е звер.Допрва ќе слушате за него.Нормално игра во Баерн.Иначе од актуелниве на анкетата Алесандре Пато,мада не е ништо посебно во споредба со Кркиќ Волкот и Балотели.Медиумската фама го направи толку популарен,не е нешто у несвес да паднеш.

A be so go velicite tolku Pato????Aj kazete mi so e podobar od Balotelli na primer?Deka Pato e platen 30 milioni,ili.....Aj da mi recite Messi,Aguero...aj ama za Pato....nepolna polusezona poigra i go napraevte zver:toe:

:helou:

Оваа клипче во кое Пато дрибла фудбалери што се 5-6 класи пониско од овие денешниве кои треба да ги дрибла не покажува и докажува ништо. ;)
Треба прво да се докаже убаво во Милан, нека го докаже огромниот потенцијал што несомнено го поседува.

Он топик: На анкетава фали Агуеро иначе. Сите овие во иднина ќе се докажуваат, ќе видиме кој ќе биде најуспешен.
Сепак Меси како да е класа над сите.

Оваа клипче во кое Пато дрибла фудбалери што се 5-6 класи пониско од овие денешниве кои треба да ги дрибла не покажува и докажува ништо. ;)
Треба прво да се докаже убаво во Милан, нека го докаже огромниот потенцијал што несомнено го поседува.

Он топик: На анкетава фали Агуеро иначе. Сите овие во иднина ќе се докажуваат, ќе видиме кој ќе биде најуспешен.
Сепак Меси како да е класа над сите.
Пази од 2:40 до 2:47

Можеби ова ќе те убеди во спротивното

29vjeqs.jpg

xp341z.jpg

Како што знам на гугл не се рачунаат головите од пријателските утакмици и од куповите....

Дефинитивно Агуеро фали многу тука али како и да е од наведениве Меси ке го добие мојот глас.
А тоа што миланезиве се полудени по Пато тоа е нормално.Меси и Агуеро се класа поголеми од Пато,точно дека се повозрасни и затоа неможе да се мерат тие 2ца со пато според мене.

Исто не смее да се забораи Велосо и неговите слободни

:pos2:Клипчињава сум ги гледал и то е то:toe:
ПАТО си е ЗвЕрКа работи и млади и стари
Да не го ставаат на терен бидејќи гледам сите противнички играчи си одат од терен со главоболка :pos2:
Затоа кога игра ПАТО има многу амбулантни возила околу терен -----
А има и кога игра Гатузо ама тој ги повредува на физички план а ПАТО на психички

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom