Фудбалски местенки (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
hertha fortuna , за испаѓање / промоција бо бундес лига , води херта 1-0 на полувреме и...
или е местена или одбраната е крајно ретардирана , го поминува првиот и овој се откажува не трча по него и другите сите го гледаат никој не му прави блок .. :D

и втор гол

автогол ... мн сумљива утакмица :)

Јас ќе пишам нешто што мислам дека би било добро ... играв т.е бранев порано за вардар исто и за работнички па после занимав во еден друг клуб ... но клубот не би сакал да го откријам бидејќи не би било вкусно сето тоа но само ќе кажам дека додека јас бранев за тој клуб 6 месеци имаше наместено натпревари 4 натпревати од кои 2 беа важни инаку мене ми понудија да примам 2 гола за да утакмицата на крајот да биде 2-2 а на полувреме тие да водат со 0-2 така да беше на наместено на точен резултат. а придобивката не беше нешто кознае што ... но само ќе потенцирам дека во Македонска лига има премногу наместени натревари каде што има огромен ќар ... толку др пат ќе пишам уште нешто немам време моментално

Јас ќе пишам нешто што мислам дека би било добро ... играв т.е бранев порано за вардар исто и за работнички па после занимав во еден друг клуб ... но клубот не би сакал да го откријам бидејќи не би било вкусно сето тоа но само ќе кажам дека додека јас бранев за тој клуб 6 месеци имаше наместено натпревари 4 натпревати од кои 2 беа важни инаку мене ми понудија да примам 2 гола за да утакмицата на крајот да биде 2-2 а на полувреме тие да водат со 0-2 така да беше на наместено на точен резултат. а придобивката не беше нешто кознае што ... но само ќе потенцирам дека во Македонска лига има премногу наместени натревари каде што има огромен ќар ... толку др пат ќе пишам уште нешто немам време моментално
Очекувај утре покана за на суд, или па да те апсаат од дома :P

Ќе отворам тема сега ''Фудбалски чесни утакмици'' и така за све нешто со кладилнициве се отвора тема.

Едноставно е, све што не е во топ 5 лиги е склоно на местење. Турци, Швајцарски, Азијци, се убиваат од местење.
Само ела откриј ги и фати пари.

Да започнеме....
циркузи...
5-2 2/1 голманот без раце брани ....
особено третиов гол ми е мн страшен,интер почнува да подпуцнува кон голот на 0-2....
е овај меч = силекс - дрита
абе се отепаа играње едвај е направија да заврши така како што треба.па пенал промашуваш па стативи ова она и на крајот голманот им подаде ептен крајно време беше 90+.
и оваа 99% сум сигурен дека беше штел утакмица .

Абе ајде, Реал-Милан местена била, не пишувајте бе само колку да се напише нешто аман веќе. Ај ако не и Дортмунд-Реал беше местена, кај може еден играч да дае 4 гола. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom