Фудбалски легенди

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобриот играч на сите времиња?

• Д.А. Марадона

Гласови: 71 22,5%
  • Пеле

Гласови: 91 28,9%
  • Зинедин Зидан

Гласови: 76 24,1%
  • Пасарела

Гласови: 1 0,3%
  • Марко ван Бастен

Гласови: 15 4,8%
  • Тафарел

Гласови: 3 1,0%
  • Ромарио

Гласови: 8 2,5%
  • Дино Ѕоф

Гласови: 1 0,3%
  • Роберто Баџо

Гласови: 5 1,6%
  • друг (наведи кој)

Гласови: 44 14,0%

• Вкупно гласачи
    315
Е шо Марадона? Прашањево е за фудбал, а не за ракомет. Шала :). Пеле рулз сепак.

Почнувам со Роналдињо:

Бразилска легенда
Играч на светски клубови
Врвни достигнувања

Пушти звук и уживај ...

Најдобриот, само медиумите го расипаа, секако и Рајкард. Најдобриот

Џабе ќе дојде во Милан,т.е. Италија кога Матераци ќе му ги скрши нозете на 2от натпревар и крај на кариерата
mysmilie_2148.gif

Роналдињо е играч којшто според мене треба да си заврши во Барселона, бидејќи духот на Барса како клуб и духот на Роналдињо како фудбалер ми се некако слични.

П.с. Форца Јуве !! :helou:

Џабе ќе дојде во Милан,т.е. Италија кога Матераци ќе му ги скрши нозете на 2от натпревар и крај на кариерата
mysmilie_2148.gif
Да да така иделе тие работи!Да не остане Матераци без кичмата...:muu:

Роналдињо е играч којшто според мене треба да си заврши во Барселона, бидејќи духот на Барса како клуб и духот на Роналдињо како фудбалер ми се некако слични.

П.с. Форца Јуве !! :helou:

На Барса не и требаат ситни души.. манекенчиња,шминкери и сл..

Треба Барса да си се врати на стариот систем од исклучиво млади таленти без ѕвезди, без привилегии. Да се знае дека играат за боите на клубот,а не клубот за нив.

П.С. Торино..мрачниот град..каде секогаш врне... :baeh:

Ова требаше да биде фудбалска легенда. Со две три одлични сезони не се станува фудбалска легенда.

Не дека го оспорувам неговиот квалитет ама тој требаше да продолжи да игра фудбал како што знае, не да се зафркава.

Абе не знам ја тоа кој колку играл, ама за тоа време додека играл како што треба- човекот си обезбеди место во салата на легенди и тоа во први редови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom