Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рутинирана игра, искуството пресуди.. :aplauz:
Миленик на публиката секако Скорпио :tv:

Браво,браво пак победа...ај доаѓам и јас наредна недела...да гледам

Браво дечки само така :vozbud: за наредната доаѓа и Земчо :je:

Јас сум тој што играше малку, како што гледам со олку пријавени можеме да собереме две екипи наредната недела.Вчера многу менување имаше,добро би било сите да играме.Голманот беше добар, две стативи мавнаа од што ги уплаши :pos2:
Без зезање, добар фудбал падна,макар што тие од оннет ми се видоја кршачи, посебно тој што му се намерачи на Звер.
ајт поздрав од мене, ако има фудбал се читаме.

Јас сум тој што играше малку, како што гледам со олку пријавени можеме да собереме две екипи наредната недела.Вчера многу менување имаше,добро би било сите да играме.Голманот беше добар, две стативи мавнаа од што ги уплаши :pos2:
Без зезање, добар фудбал падна,макар што тие од оннет ми се видоја кршачи, посебно тој што му се намерачи на Звер.
ајт поздрав од мене, ако има фудбал се читаме.
Ти ли беше бе? Незгодно ми беше да те прашам кој си :pos2:

Јас сепак предложувам меѓу нас да играме,ќе се собереме... :)

Хихи. И кога треба да се собереме меѓу нас, ќе откажат сите (некој ради концерт, некој ради журка, трет ќе го болат влакната на косата...) и пак нема да се собереме. Ама како сакате. Треба да се резервира во некој балон, а поучен од искуствата - на никој не му се презема организација.

Јас мислам ако некој може,додека е порано нека резервира некој термин и да си го задржиме цело зимо...зошто за месец дена ќе нема асален термин сите ќе бидат зафатени...

да си го задржиме цело зимо...

Абе ние може да си го држиме коа сакаме. Ама кое цело зимо :pos:
Знаеме од претходните искуства дека на првата утакмица ќе дојдат 14 души, на втората 12, а на третата 5 :toe:
Туку арен е терминов за недела, со измени играме али ипак е топ :)

Па кај и да е ке почнат и измените да откажуваат, па пак ке останеме едвај еден тим за со оннет да изиграме...така е увек.Може да си задржиме терминов со оннет и може пример, секоја втора среда или било кој ден преку недела коа ке се собереме да изиграме меѓу нас:toe:

Терминот со ОнНет останува. Ако ви се игра меѓу нас, барајте термин во сабота, или во работен ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom