Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја пер,ја.

Пишав погоре :)

Башка и Dimcey пиша дека иде.

1) Тончи
2) Acid
3) Мистичен
4) Ѕвер
5) Маc))
6) Димџеу

Де бе, океј, сум те пропуштил :)
А Димџеу сфатив дека не игра поради концертот, али не сум прочитал убаво.

Значи сепак, фалат уште двајца :)

Ако ви треба човек пишете на пвт.

ПВТ? А темава за што е? Пиши тука ако доаѓаш, зошто ние веќе пишавме дека треба.

Ај ке дојдам и да нема место ке ве гледам.

Јас се пријавив порано, ама изгледа ме одбивте, ај нема врска фраери сте знам, поз.

Јас се пријавив порано, ама изгледа ме одбивте, ај нема врска фраери сте знам, поз.
Кој те одбил?
Ако сакаш, нема зошто да не отидеш и така секогаш заебува некој и ќе испадне дека фалат играчи:).

Не сме те одбиле, ама сега те одбиваме. Плачипички не ни се потребни у тим.

„Фраери сте знам“ еј. Вакви изрази престанав да слушам откако завршив основно :tapp:

Ее убаво да си поминете, мислам дека нема да ви фали играч како што видов.:helou:
И нормално да победите:vozbud:

Ај прецизирајте малце време и место за одигрување не сум мн во тек со тоа. Иначе сум по фудбалот и така често играм по маала на гостувања и дома.

Ај прецизирајте малце време и место за одигрување не сум мн во тек со тоа. Иначе сум по фудбалот и така често играм по маала на гостувања и дома.
Прочитај го насловот на темета. Форца 10 за 7 (тафталиџе) Кајгана против он.нет!

Кајгана 13(или 15) : 6 Он.нет

Колективно ги исплескаа,јас не играв ради боловање,па со Скорпио ја пеевме познатата навивачка песна "Шут,Шут,Шут!" :)
Колку за бодрење:vozbud:

Мистичен е man of the match,даде 6 гола од 7 шута...реализација каква што ни Коби Брајант нема од слободни.

Башка што со Ѕоне се видовме:helou:

Одличен натпревар. Сите заедно се потрудивме. Сајбер Најт немаше свој ден, ама другите надоместивме.

п.с. Скорпио, бољи си од клупа отколку на терен :baeh:

п.с. Да се претстави членот што одигра малку за нас, Никола се вика. Јузернејм се бара :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom