ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чек сеа Гарфилд ќе игра фудбал или мажеретка ќе биде?

Следните месец дена не играм фудбал. Не се вратив ни за вториот натпревар, кој сигурно сега е во тек. Се здобив со повреда од десната страна на долниот дел од `рбетот (иако немаше директен дуел и додека играв не почувствував ништо). Се работи за стара моја повреда поради која и излегов и форма... Ми се повтори истата, значи време ми е за пензија. :(

aj be kazete kolku zavrsi utakmicata?

Batistuta напиша:
Јузери - Админи 11:6

Тоа без мене втора партија што сте играле, навалидна утакмица. Првата беше 3:2, откако Лузерите напрвија пресврт после нашето водство од 2:0.

Јузери :bravo:

Thief напиша:
Тоа без мене втора партија што сте играле, навалидна утакмица. Првата беше 3:2, откако Лузерите напрвија пресврт после нашето водство од 2:0.

ja prodolzivme prvata,nemase vtora partija :)

abe kaj se izgubi acid
ne bese na fontance neli?:pos2:

Леле срамота изгубиле,па тоа дека не играв јас и нема кој да води игра.....како бе така 6 разлика многу е тоа,башка Гарфилд бранел најчудно ми е тоа али ај излезен е од форма го знам јас него како брани никад не примил толку........

П.С.А се игра наредна недела или не ај пишете да си знам......???

Леле срамота админи,ни Гарфилд не ве спасува бе

BusHav напиша:
Леле срамота админи,ни Гарфилд не ве спасува бе
Не дека нешто, ама со две стативи како одбрана, и секогаш тројца напред од противниците, со никој да игра назад ( а оние кои играа боље да се машореткираа) арно е и волку. Се преебав на бетон од бранење, не сум вон форма, ама фали Ѕрбан, Анонимус и Спуки да играат, а не со балетани.
Следниот пат на трева во балон. Не играм на бетон, не можам екоја утакмица нови тенерки долен дел да купувам. И овие се скинаа.

П.С. За две леви нозе имам ве солидни раце и нешто плус. А некој со мака, не треба да се мачи да пишува, нели Бисерче.

Garfield напиша:
Не дека нешто, ама со две стативи како одбрана, и секогаш тројца напред од противниците, со никој да игра назад ( а оние кои играа боље да се машореткираа) арно е и волку. Се преебав на бетон од бранење, не сум вон форма, ама фали Ѕрбан, Анонимус и Спуки да играат, а не со балетани.
Следниот пат на трева во балон. Не играм на бетон, не можам екоја утакмица нови тенерки долен дел да купувам. И овие се скинаа.

П.С. За две леви нозе имам ве солидни раце и нешто плус. А некој со мака, не треба да се мачи да пишува, нели Бисерче.
Ај ќе видам јас со мои очи што и како бива па ќе коментирам подетално,сега само гледам што е пишано тука!

Garfield напиша:

Kaжи им кој ти беше најбољи одбранбен фуЗбалер. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom