Чек сеа Гарфилд ќе игра фудбал или мажеретка ќе биде?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Batistuta напиша:Јузери - Админи 11:6
Thief напиша:Тоа без мене втора партија што сте играле, навалидна утакмица. Првата беше 3:2, откако Лузерите напрвија пресврт после нашето водство од 2:0.
Не дека нешто, ама со две стативи како одбрана, и секогаш тројца напред од противниците, со никој да игра назад ( а оние кои играа боље да се машореткираа) арно е и волку. Се преебав на бетон од бранење, не сум вон форма, ама фали Ѕрбан, Анонимус и Спуки да играат, а не со балетани.BusHav напиша:Леле срамота админи,ни Гарфилд не ве спасува бе
Ај ќе видам јас со мои очи што и како бива па ќе коментирам подетално,сега само гледам што е пишано тука!Garfield напиша:Не дека нешто, ама со две стативи како одбрана, и секогаш тројца напред од противниците, со никој да игра назад ( а оние кои играа боље да се машореткираа) арно е и волку. Се преебав на бетон од бранење, не сум вон форма, ама фали Ѕрбан, Анонимус и Спуки да играат, а не со балетани.
Следниот пат на трева во балон. Не играм на бетон, не можам екоја утакмица нови тенерки долен дел да купувам. И овие се скинаа.
П.С. За две леви нозе имам ве солидни раце и нешто плус. А некој со мака, не треба да се мачи да пишува, нели Бисерче.
Garfield напиша:Не дека нешто, ама со две стативи како одбрана, и секогаш тројца напред од противниците, со никој да игра назад ( а оние кои играа боље да се машореткираа) арно е и волку. Се преебав на бетон од бранење, не сум вон форма, ама фали Ѕрбан, Анонимус и Спуки да играат, а не со балетани.
Следниот пат на трева во балон. Не играм на бетон, не можам екоја утакмица нови тенерки долен дел да купувам. И овие се скинаа.
П.С. За две леви нозе имам ве солидни раце и нешто плус. А некој со мака, не треба да се мачи да пишува, нели Бисерче.