ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Thief напиша:
За тимот секогаш се жртвувам и подготвен сум да играм на секоја позиција, ама не знам да бранам, дупка сум за тоа. :( Ептен би било фино кога би нашле еден солиден голман и уште еден одбранбен (5+1 играме, така?).
Би ги затвориле сите позиции... Би имале двајца во одбрана, јас у среден ред, Мистичен средњак и ќе се уфрла у напад, и Ејсид ќе биде егзекуторот.
Бидејќи десната нога ми е појака страна, претпочитам игра централно и лево на теренот, па би било добро, ако имаме левак, да ја покрие десната страна.

Го гледам сега на ХТВ Ќиро Блажевиќ - може вода да ми носи за тактики и стратегии. :)

ја че ти помогнам, урбан мувер ти е левак,

него џабе вие и онака ке изгубите :vozbud:

Луѓеее, да ги збиеме редовите, ни треба голман и плус уште еден играч за одбрана. Ајде, газди, админи, брзо извршете регрутација помеѓу мдоераторите! Кој не сака да игра - разрешување и бан, вака не оди работава. :):):)

Thief 5+1 се игра,значи мисли ти на друга тактика,а не се секирај за голман,немаме ни ние,барем тука ќе бидеме изедначени,иначе ве јадеме

се гледа дека ќе биде доста интересен натпревар морам да дојдам да видам :)

Напаѓач-Ејсид
Полушпиц-Мистичен
Лев бек/крило-Тиф
Десен бек/крило-Урбан
Централен бек(во потрага по таков)
Голман(сеуште непознат)

Фалат уште двајца за да го пополнат првиот состав на Админ/Мод за горе наведените позиции кој мисли дека е добар за која било од позицииве нека се пријави слободно и ке си пие пиво после натпреварот.....:img:

KaiTekk напиша:
се гледа дека ќе биде доста интересен натпревар морам да дојдам да видам :)

Ќе биде. Мора да биде. :zlo:

Урбан,земете си јузери за замена пошто нема да ви се признае поразот така,не е админи екипата цела.

Ај таму кога ќе се собереме ќе напраиме екипи, ќе се мешаме ако треба итн итн итн

Crazy напиша:
Ај таму кога ќе се собереме ќе напраиме екипи, ќе се мешаме ако треба итн итн итн

mesanje ne doga vo predvid,

ako nemaat golman sluzbeno ke im ja zeeeme i pobedata i pivoto :)

SteF напиша:
mesanje ne doga vo predvid,

ako nemaat golman sluzbeno ke im ja zeeeme i pobedata i pivoto :)

Абе заеби пиво, ми се игра фудбал мене.

Crazy напиша:
Абе заеби пиво, ми се игра фудбал мене.

pa koj rece deka nema da igras,

ke napraime nekoj 7 razlika i ke vlezes

SteF напиша:
pa koj rece deka nema da igras,

ke napraime nekoj 7 razlika i ke vlezes

е фала, за 5мин нема ни да дојдам

админи дај стајте и една шпенагла на темава, да не бега недоле, зш битна е !!

Urban_Mover напиша:
Напаѓач-Ејсид
Полушпиц-Мистичен
Лев бек/крило-Тиф
Десен бек/крило-Урбан
Централен бек - ТОНЧИ!
Голман(сеуште непознат)

Ни го заборави Тончи бе урбани? :wink:
Нај пожртвуваниот играч во екипата. Го потврди присуството едно 7-8 страници наназад. За голман... Ќе се снајдеме. Сигурно ќе има некој таму што сака да стане модератор. :zlo:

Ејсиде,
колку гола треба да дадам за модератор, а колку за админ? Важи условот од Јаковче (3 со 7) или некој друг услов? Зашто, мислам дека е малку 3 со 7, планирам 9 гола да дадам, па ќе треба да ми го препишеш форумов, газда да станам. :):):):):)

П.С. Имам бела маица земено, би било добро да имаме исти „дрес”. Се решив за бела за да не позајмуваме по комшии, сите некоја бела маичка со кратки ракави имаат дома. :) Бива? Или да земам друга боја?! Кажувајте побрзо, оти за саат-два поаѓам накај Скопје да се „аклиматизирам” (што би рекле „стручњаците :)).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom