KE NAPRAVI LI NEKOJ SPISOK OD SITE FUDBALERI STO SE PRIJAVILE.....
mene me mrzi.....
mene me mrzi.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BusHav напиша:Јас(Бушав),Батистута,Ѕвер,Крејзи,Јузер и Бамаргера да потврдат,Стеф,Флик,Мрно,Бобо,Два и не знам дали ќе има уште некои.
Значи ако дојдат сите овие ќе има две екипи јузери,ќе праиме турнирче

BusHav напиша:Јас(Бушав),Батистута,Ѕвер,Крејзи,Јузер и Бамаргера да потврдат,Стеф,Флик,Мрно,Бобо,Два и не знам дали ќе има уште некои.
Значи ако дојдат сите овие ќе има две екипи јузери,ќе праиме турнирче
:pos2:Thief напиша:Им испраќам порака на нашите Лузери: ОД ПОЛА ТЕРЕН ГОЛ ЌЕ ВИ ДАДАМ!
BusHav напиша:Ќе праиме турнирче-кој победи останува во игра
Јас мислам дека според искуството и досега покажаното во првата постава би биле:
Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера

Urban_Mover напиша:Епа морам да кажам дека стварно е добра екипата од тука сите знам како играат само ви фали гоманче иначе јас ке го чувам Стеф по другарска база би го чувал и Бушав ама тоа здравје друг пат коа стаам уште 30-40 кила на мене вака нејкам да настрадам.........![]()
BusHav напиша:Ееееее Стеф го начека послеб од тебе па ќе го чуваш.Немај гајле јас и онака ретки испади ќе имам напред,одбрана ќе играм
Дивајн напиша:Ама ми е криво што нема да го гледам ова папапапа! Би се кршела од смеење, ептен сте запалени:poss: :poss: :poss:
:pos2:
Тиф, ти не си арен ... направи го овој потег и јас одма се давам во акција кај другите админи да те земеме горе!:bravo:
).Aко одбраната трча да даде 5 гола - го ебавме ежот. :pusk: :poss: :pos2:Urban_Mover напиша:Е да послаб е ама побрз и опасен е мамата ке треба да убаво се изнамачам а плус треба да дадам и минимум 5 гола ........:zlo:
BusHav напиша:Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера