ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас(Бушав),Батистута,Ѕвер,Крејзи,Јузер и Бамаргера да потврдат,Стеф,Флик,Мрно,Бобо,Два и не знам дали ќе има уште некои.
Значи ако дојдат сите овие ќе има две екипи јузери,ќе праиме турнирче

BusHav напиша:
Јас(Бушав),Батистута,Ѕвер,Крејзи,Јузер и Бамаргера да потврдат,Стеф,Флик,Мрно,Бобо,Два и не знам дали ќе има уште некои.

i 5PY_14 :)

BusHav напиша:

Ја идам, мислам дека иде и Ѕвер дека заедно се договоривме да идеме натака.

taman sme 12 dusi ke gi istepame admin/mod -te dodeka otidat po pivo nie ke utepame uste nekoja utakmica :)

Ама ми е криво што нема да го гледам ова папапапа! Би се кршела од смеење, ептен сте запалени:poss: :poss: :poss:

Thief напиша:
Им испраќам порака на нашите Лузери: ОД ПОЛА ТЕРЕН ГОЛ ЌЕ ВИ ДАДАМ!
:pos2:
Тиф, ти не си арен ... направи го овој потег и јас одма се давам во акција кај другите админи да те земеме горе!:bravo:

Ќе праиме турнирче-кој победи останува во игра

Јас мислам дека според искуството и досега покажаното во првата постава би биле:
Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера

BusHav напиша:
Ќе праиме турнирче-кој победи останува во игра

Јас мислам дека според искуството и досега покажаното во првата постава би биле:
Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера

Епа морам да кажам дека стварно е добра екипата од тука сите знам како играат само ви фали гоманче иначе јас ке го чувам Стеф по другарска база би го чувал и Бушав ама тоа здравје друг пат коа стаам уште 30-40 кила на мене вака нејкам да настрадам.........:vozbud:

Urban_Mover напиша:
Епа морам да кажам дека стварно е добра екипата од тука сите знам како играат само ви фали гоманче иначе јас ке го чувам Стеф по другарска база би го чувал и Бушав ама тоа здравје друг пат коа стаам уште 30-40 кила на мене вака нејкам да настрадам.........:vozbud:

Ееееее Стеф го начека послеб од тебе па ќе го чуваш.Немај гајле јас и онака ретки испади ќе имам напред,одбрана ќе играм

BusHav напиша:
Ееееее Стеф го начека послеб од тебе па ќе го чуваш.Немај гајле јас и онака ретки испади ќе имам напред,одбрана ќе играм

Е да послаб е ама побрз и опасен е мамата ке треба да убаво се изнамачам а плус треба да дадам и минимум 5 гола ........:zlo:

Дивајн напиша:
Ама ми е криво што нема да го гледам ова папапапа! Би се кршела од смеење, ептен сте запалени:poss: :poss: :poss:

:pos2:
Тиф, ти не си арен ... направи го овој потег и јас одма се давам во акција кај другите админи да те земеме горе!:bravo:

Да беше машко, да те сфатам зошто паѓаш у несвест за гол од пола терен, ама женско си мајката, ти треба да лобираш за мене, ако почнам да делам тампони со мојот лик, како што најавив (знааам, знааам дека сум досаден и дека по стоти пат истото со тампоните го повторив, ама Дивајн е нова, мора да и` обрнам внимание на најдобриот маркетиншки потег во историјата на Кајгана турнирите :)).

Urban_Mover напиша:
Е да послаб е ама побрз и опасен е мамата ке треба да убаво се изнамачам а плус треба да дадам и минимум 5 гола ........:zlo:
Aко одбраната трча да даде 5 гола - го ебавме ежот. :pusk: :poss: :pos2:

more administracija so so gi motivira nivnite igraci KOI NE SE ADMINI i MODERATORI, sto ne e korektno,

btw da gi motiviram userite,

dokolku tepame, ke ni dadat pivo, ke ni dadat ruka kako posteni gubitnici i posle toa ke se vidime vo:cds: na SEIR do besvest.

:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom