ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Garfield напиша:
Мене планирајте ме од 07 јули натака, у форма, неуформа, маме ебавам, оние кои не знаат ќе дознаат, оние кои знаат, нека се пазат.
Башка, Лу, сеа пошто ни ти не играш не е интересно, нема кој да ме части мене посебно за секој одбранет шут.
Мистик, брцни им барем три за мене.
Ацид, ти такуѓере, ама еден со глава.
Остали, у одбрана да не дојдам :)!
Од 07-ми па натаму скроз ќе изгубат воља, ќе треба на бајачка да го носиме мачоре! :)

Garfield напиша:
Мене планирајте ме од 07 јули натака

Фала богу за кратко време си доаѓаш не се трпи вака без голман.....

Ти па ќе плачеш како детуле кога нема да успееш да победиш?? Затоа сакаш у Битолско?

Мистик, од 7-ми ќе плачат дека е жешко, на одмор се и тантара-пантара.
Имам дрес од Ш. Гивен бе, кој ко мене. Е у тој не примам голови.

Е Урбан, не се трпи ни тука без играње.

ja kje navivam so school :)
btw glasav za userite,ali zaboraiv deka urbanco igra kaj admini i moderatori taka da mojot glas smetajte deka e kaj adminite ;-)

Сите да бидете таму 10 минути порано, ќе се делат знаменца и маици со мојот лик и број. :)

abe admini koj ke ve bodri vas,
sose igraci se brojte na prsti:pos2: , i po nekoja prodadena-nadezno-adminska dusa na pr. eci^^^ :nesum: .
:pos::pos::pos:

na nasa tribina ima da bide :olee:
ako treba i stolcinja ke krsat :pos::pos:

Мистичен напиша:
Ми се допаѓа, потпалена е атмосферата, биќе жустро! :)

абе твоите Јузери(Лузери) нема да ти дадат да шутнеш така да не поздравувај хихихихи

SteF напиша:
abe admini koj ke ve bodri vas,
sose igraci se brojte na prsti:pos2: , i po nekoja prodadena-nadezno-adminska dusa na pr. eci^^^ :nesum: .
:pos::pos::pos:

na nasa tribina ima da bide :olee:
ako treba i stolcinja ke krsat :pos::pos:

:banned:

Flik напиша:
абе твоите Јузери(Лузери) нема да ти дадат да шутнеш така да не поздравувај хихихихи

:banned:

Thief напиша:
ќе се делат знаменца и маици со мојот лик и број. :)

Ајде ја ќе напраам улошки со мојот лик, ем ќе им бидам меѓу нозе ем крвта ќе им ја цицам :icon_lol: :icon_mrgr

Batistuta напиша:
Ајде ја ќе напраам улошки со мојот лик, ем ќе им бидам меѓу нозе ем крвта ќе им ја цицам :icon_lol: :icon_mrgr

Тампони, брат, тампони. Да бидеш „подубоко“ у нив. :)

doti4nata напиша:
ja kje navivam so school :)
btw glasav za userite,ali zaboraiv deka urbanco igra kaj admini i moderatori taka da mojot glas smetajte deka e kaj adminite ;-)
Ама пази,јас сум страстен навивач на јузерите.Немој да чујам дека навиваш за админите,оти знаеш што ти се деси вчера.:zlo:

sch00lGirL напиша:
Ама пази,јас сум страстен навивач на јузерите.Немој да чујам дека навиваш за админите,оти знаеш што ти се деси вчера.:zlo:

Мотив повеќе за да играм на ниво,пазетесе че ве скиниме

Бушав ја и ти тандем брат,мене позади никој не ме поминува,ни Ацид ми Мистик,ма кој сака нека е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom