ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Thief напиша:
Скул,
против мене ќе навиваш?! :(
Жал ми е срц,ама факт е дека ЈУЗЕРИТЕ ќе тепаат.:vozbud::vozbud::vozbud:Ако сакаш после натпреварот можам да ти средам да добиеш 2 голтки пиво.Дил?

Топка може да помине,човек никако хахахаххаа

Топка е баниран.....а за таа топка ми збориш? хехе,а колку на колку ке праиме? и колку партии,води некој евиденција?

mRnO напиша:
Топка е баниран.....а за таа топка ми збориш? хехе,а колку на колку ке праиме? и колку партии,води некој евиденција?

Зависи колку души ќе дојдат да играат

sch00lGirL напиша:
Жал ми е срц,ама факт е дека ЈУЗЕРИТЕ ќе тепаат.:vozbud::vozbud::vozbud:Ако сакаш после натпреварот можам да ти средам да добиеш 2 голтки пиво.Дил?

Ако ти дадам маица и тампони со мојот лик, ќе навиваш за мене?:toe:

Thief напиша:

Немој да ја наведуваш на темната страна:nenene:,башка си има она кого да бодри кај јузерите:wub:

Thief напиша:
Нцк.Бушав има боље понуда :wub:УСтвари,ај ако ми се бендиса маицата,може ќе навивам мааалце за тебе.

sch00lGirL напиша:
Ама пази,јас сум страстен навивач на јузерите.Немој да чујам дека навиваш за админите,оти знаеш што ти се деси вчера.:zlo:

KOLKU SAMO SE SLOZUVAM SO SITE TVOI MISLENJA :vozbud:

Thief напиша:

:nenene: nemozes tolku lesno da gi potkupis, pogotovo vakov strasen navijac, (vodza:pishtoldz )

sch00lGirL напиша:
Ама пази,јас сум страстен навивач на јузерите.Немој да чујам дека навиваш за админите,оти знаеш што ти се деси вчера.:zlo:

more i toa sto vikas...ako mi se dzitnes ko vcera kje me potepas...znaci admini i urbanco posebno,zal mi e,eme nemam izbor i ja kje navijam za juzeri :toe: baska luda e bubalicava,ne se 'rckam so nea :) :)

Аууу Стеф ново засилување на јузерите леле жустро ке биде мамата али пак се знае кој ке тепа НИЕ како и увек......:vozbud:

Леле а доти4ната гласала за јузери а и нив ке ги бодри не го очекував ова од неа срамота.....:nenene:

Acid - шпиц
Мистичен - полушпиц
Urban_Mover - кажи позиција, не знам на која играш :)
Thief - везни (среден ред)

Ни фалат уште двајца? :( Еден голман и еден доообар одбранбен. Кој игра друг од кај нас? Урбан, певај! :)

Ја играм одбрана централна бековска позиција ко Серхио Рамос сум само напад не и голман многу слабо така да би било добро да најдеме некој голман што ке брани цело време за да не мора да се менуваме ние...........

Биче тесно, биче НУЛА (0) - ТРИ (3) :zlo:

Ќе го зачлениме утре Ковачев,па ќе дојде во сабота за нас да брани хахахахахах

За тимот секогаш се жртвувам и подготвен сум да играм на секоја позиција, ама не знам да бранам, дупка сум за тоа. :( Ептен би било фино кога би нашле еден солиден голман и уште еден одбранбен (5+1 играме, така?).
Би ги затвориле сите позиции... Би имале двајца во одбрана, јас у среден ред, Мистичен средњак и ќе се уфрла у напад, и Ејсид ќе биде егзекуторот.
Бидејќи десната нога ми е појака страна, претпочитам игра централно и лево на теренот, па би било добро, ако имаме левак, да ја покрие десната страна.

Го гледам сега на ХТВ Ќиро Блажевиќ - може вода да ми носи за тактики и стратегии. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom