ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе луѓе, ај во охрид да прајме утакмица! покажете интерес јас ке организирам све

Fantom_oh напиша:
Абе луѓе, ај во охрид да прајме утакмица! покажете интерес јас ке организирам све

Ок бе плати ми пат, смештај и храна доаѓам!

Ѕвер напиша:
Ок бе плати ми пат, смештај и храна доаѓам!

да не сакаш и дневница за то шо ке играш
мислев да организирам место време и оф корс публика

Hahaha Virus do tolku be ke bides grub?:) Znaeme deka ucis u Koce ama do tolku ambulantni koli ne ni trebaat:)

Fantom_oh напиша:
да не сакаш и дневница за то шо ке играш
мислев да организирам место време и оф корс публика

Епа да ти јебем таков организатор, најди спонзори ангажирај се да не собереш па после може сами ќе доаѓаме у Охрид специјално да играме фудбал :wink:

LouWeed stvarno brat tebe te nema i odma izgubija mnogu im znacis vo timot a isto taka i ja kako golman ovoj pat branev za Adminite ama slednata nedela ke branam za nas Juzerite i tesko ke im bide da mi dadat gol :)

Ѕвер напиша:
Епа да ти јебем таков организатор, најди спонзори ангажирај се да не собереш па после може сами ќе доаѓаме у Охрид специјално да играме фудбал :wink:

не бе брат, на одмор ке дојте вие, и ке мавниме една утакмица. и после то се знајт. плажа оф корс.
а иначе буџетот не ми дозволуват да ти плаќам се шо сакаш.
ако изгубиме нормално ке си платиме :)

Fantom_oh напиша:
не бе брат, на одмор ке дојте вие, и ке мавниме една утакмица. и после то се знајт. плажа оф корс.
а иначе буџетот не ми дозволуват да ти плаќам се шо сакаш.
ако изгубиме нормално ке си платиме :)

Кулирај бе па ти.Ако немаш буџет, нема ни фудбал :pos2:

Може у Охрид да се организира фудбалче на плажа, кога момиве ќе играат одбојка

Fantom_oh brat ti samo smestaj plati ni drugoto e nase, hrana, pienje i sl. toa ke si se snajdeme samo smestajot ni e zaeban :)
PoZdRaV4e!!!

Joco_sk напиша:
Fantom_oh brat ti samo smestaj plati ni drugoto e nase, hrana, pienje i sl. toa ke si se snajdeme samo smestajot ni e zaeban :)
PoZdRaV4e!!!

сори, кент хелп ју:toe::nenene:

Ѕвер напиша:
Кулирај бе па ти.Ако немаш буџет, нема ни фудбал :pos2:

Може у Охрид да се организира фудбалче на плажа, кога момиве ќе играат одбојка

за фудбал на плажа тешко да најме терен исправен, мојме на спортскион да играме.
ај сега вие скопјани договорете се и кажете

Ѕвер напиша:
Јебига, ја играм како позајмен играч од јузери во Админи.Кога јузериве не ми ни дадоа шанса, саега ќе им ја пунам нивната мрежа :zlo:

Значи како и да е пола екипа на админите и на модераторите им се јузери!:bravo: ц ц ц

Fantom_oh напиша:
за фудбал на плажа тешко да најме терен исправен, мојме на спортскион да играме.
ај сега вие скопјани договорете се и кажете

Pa nie si se dogovorivme i si igrame fudbalce ama za u oh tesko...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom