ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
5PY_14 напиша:
moze i dvapati po 35 ali ona do 10 ............nikako

Mене ми беше свеедно,јас можев и уште да играм.Леле само како бев нервозен ради поразот еј,ми идеше да мавам и да кршам

BusHav напиша:
Mене ми беше свеедно,јас можев и уште да играм.Леле само како бев нервозен ради поразот еј,ми идеше да мавам и да кршам
Аман бе.. Ова личи на мене, ама ти да се нервираш? :vozbud:

Acid напиша:
Аман бе.. Ова личи на мене, ама ти да се нервираш? :vozbud:

Епа и јас се зачудив за бурната реакција од мене ама така ми беше сепак.
После утакмицата од нервоза закуцав на кошот во јбт и си го ебав зглобот на раката!

BusHav напиша:
Епа и јас се зачудив за бурната реакција од мене ама така ми беше сепак.
После утакмицата од нервоза закуцав на кошот во јбт и си го ебав зглобот на раката!
:pos:
Не се нервирај де, другата недела може ќе не тепате. :toe:
Ама другата недела ќе го имаме Гарфилд на голот. :zlo:

Acid напиша:
:pos:
Не се нервирај де, другата недела може ќе не тепате. :toe:
Ама другата недела ќе го имаме Гарфилд на голот. :zlo:

Другата недела нема јас да бидам тука за да играм,ќе им фали столбот во одбраната на јузерите.Денес ниеднаш не ме поминавте,све живо и диво скратив

Изгубија овие ... врска немаат :pos:

Acid ... добри голчиња даде ...
5PY_14 .. Евро Гол .... ги издрибла сите и ГООООООООООЛ !!! Браво!

Ај следечи пут играм и ја :pos:

Другата недела ќе иам деби после трансферот од јузери у админи/модератори екипа:)
Играм дифенс офенс и ин д мидл

Ama aj sea da si priznaat Adminite koj bese najzasluzen za nivnata pobeda? :P Jas trebase da igram za Juzerite ama Acid mi rece dojdi igraj od kaj nas ke te unapredam (se salam) i jas se zaletav i igrav od kaj Adminite i od koga zastanav na gol Juzerite ne mi dadoa gol. Slednata nedela pak ke igram ama sega od kaj Juzerite da ne recat ovoj e predavnik. A Batistuta koga mi sutna od pola teren mislam prstite deka mi gi iskrsi, drug pat jas koa branam poleka sutiraj :)
PoZdRaV4e!!!

Ја се утепав од играње на песок сеа на одморов така да пазете му се :):)

Мене местото во тимот ми го зема Macedonian :))) па требаше да ја дружам School Girl

Joco_sk напиша:
Ama aj sea da si priznaat Adminite koj bese najzasluzen za nivnata pobeda? :P Jas trebase da igram za Juzerite ama Acid mi rece dojdi igraj od kaj nas ke te unapredam (se salam) i jas se zaletav i igrav od kaj Adminite i od koga zastanav na gol Juzerite ne mi dadoa gol. Slednata nedela pak ke igram ama sega od kaj Juzerite da ne recat ovoj e predavnik. A Batistuta koga mi sutna od pola teren mislam prstite deka mi gi iskrsi, drug pat jas koa branam poleka sutiraj :)
PoZdRaV4e!!!

Да да Јоцо богами не спаси,:bravo: со бравурозрни интервенции на голот едноставно кажано ги спушти ролетните и не им дозволи на противниците да дадат гол кога најмногу им беше потребен :bip:

Ѕвер напиша:
Да да Јоцо богами не спаси, со бравурозрни интервенции на голот едноставно кажано ги спушти ролетните и не им дозволи на противниците да дадат гол кога најмногу им беше потребен :bip:

Bas mi e zal sto drugata utakmica ke moram da igram za Juzerite bidejki i jas sum eden od niv, ama sega toa e sto e. :bravo: Admini odlicno izigravme.
PoZdRaV4e!!!

Јебига, ја играм како позајмен играч од јузери во Админи.Кога јузериве не ми ни дадоа шанса, саега ќе им ја пунам нивната мрежа :zlo:

Ѕвер напиша:
Јебига, ја играм како позајмен играч од јузери во Админи.Кога јузериве не ми ни дадоа шанса, саега ќе им ја пунам нивната мрежа :zlo:

Ќе начекаш некоја шанса јас да не сум назад

Наредниот пат и јас ќе играм (Шо значи и едно десетина амбулантни возила ќе ни требаат)!!!! :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom