F
FrAnKEnsTEiN
Гостин
BusHav напиша:И ветер да вее
И бура да коси
Бушав на јузерите
Победа им носи
Шо ми крадеш моја реплика од минатиот пат бе???:star::star::ne:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BusHav напиша:И ветер да вее
И бура да коси
Бушав на јузерите
Победа им носи

Обавезно ова. Мора да се овековечат лицата на јузерите по поразот. Интересно ќе биде да има и видео клипови. Има некој добра (или не добра) дигиталка на лагер?FrAnKEnsTEiN напиша:Абе нека донесе некој апаратче да се посликаме да им ја доловиме атмосферата на тие што нема да дојдат:pos2::pos2::pos2:!!!
Acid напиша:Бати, ти педерски ја откажа кладбата минатиот натпревар кога виде дека ќе победиме.. На крај вие не победивте, ама нема врска, битен е кукавичкиот јузерски (читај „лузерски“) гест што го направивте. :nenene:

Така е бе бати :bravo:Batistuta напиша:Ако ти е толку битно, па уште и лажеш тогаш ок, така нека биде.
Само да те потсетам дека ти рече пред утакмица не играме у пиво, кога водевте 3:2 рече дека играме у пиво. Јас реагирав на тоа, ама сепак се договоривме да биде у пиво бидејќи почна да ме нарекуваш пи*ка
Од сега за да нема вакви работи, јасно да се знае : Секоја утакмица е у пиво :wink:
Batistuta напиша:Ако ти е толку битно, па уште и лажеш тогаш ок, така нека биде.
Само да те потсетам дека ти рече пред утакмица не играме у пиво, кога водевте 3:2 рече дека играме у пиво. Јас реагирав на тоа, ама сепак се договоривме да биде у пиво бидејќи почна да ме нарекуваш пи*ка
Од сега за да нема вакви работи, јасно да се знае : Секоја утакмица е у пиво :wink:
BTW Мацко ако не примети јас секогаш носам едно шугаво камерче со мене така да пак ќе го земам!!!Acid напиша:Обавезно ова. Мора да се овековечат лицата на јузерите по поразот. Интересно ќе биде да има и видео клипови. Има некој добра (или не добра) дигиталка на лагер?

eci^^^ напиша:so sreka na juzerite,oni mi se favoriti,posebno bushav i frenki!Iako nema da bidam tamu,mojata podrska e bezrezervna,samo nemojte ko sinoka so me razocaraa brazil i vie da me razocarate!NE SAKAM ni da pomislam na toa!Jas ke sedam pokraj malite ekrani i ke ve bodram!samo steta sto ke nema direkten prenos![]()
ViRuS напиша:Значи и јас да доаѓам за судија така?
ОК Доаѓам!!!
Macedonian напиша:Neka zeme togas nekoj aparat, za da vidat i drugite.
:zlo: