ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе многу е топло не зафркавајте нека попушти времево и јас ќе се вратам на зелениот терен :vozbud:

Ќе не удри сончаница,три дена како мокри чорапи ќе бидеме

И јас сум заинтересиран за фудбалче викендов.Еве у недела нека биде

Zemzela напиша:
Aбе многу е топло не зафркавајте нека попушти времево и јас ќе се вратам на зелениот терен :vozbud:
Кај го најде зелен жити се:pos2::pos2::pos2:

Иначе се знае дека и ја доаѓам!

Ај утре да играме....ако сакате....:salut:

Денеска требаше да играме против тим од Центар во кој има неколку членови на Кајгана но таа утакмица пропадна и за џабе дојдовме до Центар кога Buci не можеше да најде соодветен терен и не испрошета низ цел Центар. Затоа совет до сите да не играат кога договара Буци бидејки не испаѓа ништо. Мислам дека во тимот на Буци беа и Бушав и УрбанМувер ама ете не испадна ништо а мене баш ми се играше.
П.с можеби е оф топик ама мислев дека ке може и тука

Capo Kapistec напиша:
Денеска требаше да играме против тим од Центар во кој има неколку членови на Кајгана но таа утакмица пропадна и за џабе дојдовме до Центар кога Buci не можеше да најде соодветен терен и не испрошета низ цел Центар. Затоа совет до сите да не играат кога договара Буци бидејки не испаѓа ништо. Мислам дека во тимот на Буци беа и Бушав и УрбанМувер ама ете не испадна ништо а мене баш ми се играше.
П.с можеби е оф топик ама мислев дека ке може и тука

Да бевме и јас и Бушав...ама не збори така за Буци пошто гарант прв пат доаѓаш на фудбал коа он договара...а и стално коа сме играле и да има некој во јбт ке почекаме па ке играме...а не да ги шетаме сите школи по скопјево...до сеа никој не се пожалил дур сме се собирале и играле па затоа немој и ти така да збориш коа не знаеш.....

Ајде кајганџии кажете ви се игра утре??.....

Urban_Mover напиша:
Да бевме и јас и Бушав...ама не збори така за Буци пошто гарант прв пат доаѓаш на фудбал коа он договара...а и стално коа сме играле и да има некој во јбт ке почекаме па ке играме...а не да ги шетаме сите школи по скопјево...до сеа никој не се пожалил дур сме се собирале и играле па затоа немој и ти така да збориш коа не знаеш.....

Ајде кајганџии кажете ви се игра утре??.....
Првпат ми е да договорам со Буци и ете како испадна. Се надевам дека следниот пак ке бидне нешто. А кога сум веке кај следниот пат ај истите што бевте собрани(тимот на Буци) дојдете утре у Ѓорги (100% ке биде слободно) и ке изиграме добра партија фудбал може? Ај зашто не е Буци тука ке се договориме јас и ти.

абе и овој диме стално све кога има работнички или репрезентација сака да играме :)))))

Абе поштено да си играме во недела, а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom