Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај го најде зелен жити се:pos2::pos2::pos2:Zemzela напиша:Aбе многу е топло не зафркавајте нека попушти времево и јас ќе се вратам на зелениот терен![]()
Capo Kapistec напиша:Денеска требаше да играме против тим од Центар во кој има неколку членови на Кајгана но таа утакмица пропадна и за џабе дојдовме до Центар кога Buci не можеше да најде соодветен терен и не испрошета низ цел Центар. Затоа совет до сите да не играат кога договара Буци бидејки не испаѓа ништо. Мислам дека во тимот на Буци беа и Бушав и УрбанМувер ама ете не испадна ништо а мене баш ми се играше.
П.с можеби е оф топик ама мислев дека ке може и тука
Првпат ми е да договорам со Буци и ете како испадна. Се надевам дека следниот пак ке бидне нешто. А кога сум веке кај следниот пат ај истите што бевте собрани(тимот на Буци) дојдете утре у Ѓорги (100% ке биде слободно) и ке изиграме добра партија фудбал може? Ај зашто не е Буци тука ке се договориме јас и ти.Urban_Mover напиша:Да бевме и јас и Бушав...ама не збори така за Буци пошто гарант прв пат доаѓаш на фудбал коа он договара...а и стално коа сме играле и да има некој во јбт ке почекаме па ке играме...а не да ги шетаме сите школи по скопјево...до сеа никој не се пожалил дур сме се собирале и играле па затоа немој и ти така да збориш коа не знаеш.....
Ајде кајганџии кажете ви се игра утре??.....
Urban_Mover напиша:Ајде кајганџии кажете ви се игра утре??.....