Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци, ај нека биде официјално.
Сабота 05.07.2008 во ЈБТ бетл оф д тајтанс: Кајгана-ИнтерНИК; 18:15 часот.

Јас играм за ИнтерНИК, бидејќи сме слаби во квантитет.

Добро се нашалив, јас не реков дека МОРА ДА ИГРАМ, ке ми биде задоволство и да дојдам да гледам, а бојане, со англиските фрази нема потреба, пошо тука едно збориш а на фудбал као пи*енце си, па јас ли да организирам па јас ова па јас она, ако ви се игра играјте ако не што се пријавувате, никој нејќе да организира игра, кај нив ДИМЕ И САЈБЕР ОРГАНИЗИРААТ
кај нас никој нејќе, све напаѓачи, немаме голман, гол неможеме да дадеме, што повеќе да зборам,
Јас не осудувам никого, дека јас сум најдобар или слично, или дека ти си послаб од мене, само што сите бегате од своите обврски, кога ке поченеме да играме фудбал, 1 пас, и толку е нашата игра, и само рогај

Звер искача од игра, и по 5 мин, вика ајде смена, па ако е за тоа и јас немаше да чекам или бидам резерва, и излегов без проблеми, бранев кога ми дојде време, и не реков ништо, сите се мењавме на 10 минутки, после од 10, на 5 минутки за некој како му одговара, и не се лутам за тоа, ама договор си е договор

Добро се нашалив, јас не реков дека МОРА ДА ИГРАМ, ке ми биде задоволство и да дојдам да гледам, а бојане, со англиските фрази нема потреба, пошо тука едно збориш а на фудбал као пи*енце си, па јас ли да организирам па јас ова па јас она, ако ви се игра играјте ако не што се пријавувате, никој нејќе да организира игра, кај нив ДИМЕ И САЈБЕР ОРГАНИЗИРААТ
кај нас никој нејќе, све напаѓачи, немаме голман, гол неможеме да дадеме, што повеќе да зборам,
Јас не осудувам никого, дека јас сум најдобар или слично, или дека ти си послаб од мене, само што сите бегате од своите обврски, кога ке поченеме да играме фудбал, 1 пас, и толку е нашата игра, и само рогај

Добро пеер, и ја се нашалив, квит сме сеа? Негооо, ако ни се играло да играме ако не да не сме се пријавуеле бе... Па не може сите да бидат ѕверој на технички план, нели? Што значи некој треба да биде као лидер на екипата од офанзивен аспект, а таков... Иаме ли? Два паса и ај у... Онакво... И не какај сеа, ја губам минимум дупло помалце топки од тебе, ти премногу солираш без потреба, факт е тоа. Плус коа промашуете шанси Johnny Rotten ви е крив. Е јбг. Не дека ја не промашуем али барем си ќутам поприлично. Голман дека неаме апсолутно не е никакво оправдање, и дека рогаме само не е точно, да кажеш дека играме неповрзано и им подаруваме контри на админите, тоа да. А дека не преземам одговорност и дека се кријам позади играчи, можда можда, не викам не. Ај баш следната утакмица да видам колку ќе ме оставате сите да организирам ја цело време. Ќе имате шанса да ми докажете дека не сум у право.

Јузери,не се распаѓајте сега,ај еве следна три гола ви пуштам во недела,ако Марјан пак ме стави за голман т.е. :)

Не е до вас,ипак сме прејаки :)

Никако не се откажуваме, барем јас не:)

Боки, да јас солирам не викам не, а со кого да проиграм ? да подадам, да изиграм пас, кога сите сте позади играчи и чекате нафрлување, као да играме на 100 метра игралиште, јас цел живот играм и мал и голем фудбал, да да има со кого да играм, јас немам потреба да солирам и дриблам, и да се малтретирам сам да играм:wink:
Ај нема врска да не се нервирам, играјте што сакате праите

А брат, нели е боље да ја даеш топката на некој што ќе ја изгуби него да солираш пошо нали нема асален играч на кого би можел да му веруеш дека нема да ја изгуби евтино или промаши празен гол, м? А дека никад нема слободен чоек, хех, увек моеш да ја вратиш на голман, you know I'm right. Јас сум се нервозирал коа сум играл у скапани екипи али не се жалам сеа... Има много полошо од нас:)

Ајде, доста расправии, престанав да ве читам.

ЌЕ СЕ ИГРА КАЈГАНА-ИНТЕРНИК!!!

Ај ем соу ексајтед.
Серпико да брани за Кајгана, си знае он зошто :)

п.с. слободно дојдете повеќе луѓе, пошто од ИнтерНИК гарант ќе фали играч.

Ја ставив информацијата и во наслов. Дојдете со Кајгана маички :)

Тончи, спреми се да осетиш како е да влезеш со фудбал во гол, под принуда :)

Ајде, доста расправии, престанав да ве читам.

ЌЕ СЕ ИГРА КАЈГАНА-ИНТЕРНИК!!!

Ај ем соу ексајтед.
Серпико да брани за Кајгана, си знае он зошто :)

п.с. слободно дојдете повеќе луѓе, пошто од ИнтерНИК гарант ќе фали играч.

Јас ќе дојдам со маичка ИнтерНИК, да ве збунам :)))

Доаѓам и јас...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom