Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зошо ама некако ми беше срам.:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Ај нареден пат.

А со мене зашо не се поздрави? :lut:

И би сакал уште еднаш да му се извинам на Скорпио (ми се чини) за голот од 34 метри :pipi:

Гол на мечот дефинитивно. :pos:

Абе сакав ама не бев сигурен дека си ти.Мислам дека беше у портокалова мајца.
Ај те видов у разговор викам ај да не го замарам.:kesa:

Наздравје фудбалот. Неможев да дојдам од оправдани причини(учење) ама сепак мило ми е што редакција РУЛЗ:)

Честитки за победата

Веројатно повторно дојде до израз менталната цврстина и организациската супериорност на админската селекција. Честитки и од мене за победата, интересен натпревар беше.

Честитам за победата...тоа што се договаравме пред мечот ништо не излезе,тимот ни е хаос,незнае кој каде седи,што му е задача,кој брани :toe: мој предлог е да избереме еден од јузерите нешто како капитен да не организира зашто од оваа тактика селското сите напред и ја не бранам ништо на праиме :toe:

Тончи, организираше нешто за у сабота со овие од твојава фирма? :)

Да се составиме една екипа и да ги исплескаме прописно :)

1. Ејсид
2.Мистичен
3.Урбан
4.Скорпио
5.Сајбер
6.Тончи

Идеалниот состав:vozbud:

Види Земзела братче, знам дека е хаотична состојбата во тимот, али ја се надевав дека нема да мора онака да не' "води" некој што викаш ти... Очигледно е дека we need guidance, fast!

P.S. Scorpio братче, најзакон ми е коа некој сам си се става во некаков си идеален состав, било тоа на шала или не:) Хихи...

Ако ви се потребни моите услуги за утакмицата против колегите на Тончи може да рачунате на мене :salut:

1. Ејсид
2.Мистичен
3.Урбан
4.Скорпио
5.Сајбер
6.Тончи

Идеалниот состав:vozbud:

Реално,би те избацил тебе,и би го бутнал Гардиан или Бојан.
Мислам,се друго ти кажа Cthulhu пер :)

Јузери изгледа дека фалам јас :) :) нема кој да ви спушта топки пред гол :) :)

Тончи брани поубаво од мене? :stresen:

Очигледно Скорпио прави добар улиз кај админите од следната утакмица да го земат кај нив:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom