R
reactive89
Гостин
Ќе ве јадемеееееееееееееееееееееееее (кажано со дебел глас кој проѕирува и кој трепери од некоја си катакомба...)Јееее, се ближи часот за пресметка![]()

Ќе ги мачкамее???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ве јадемеееееееееееееееееееееееее (кажано со дебел глас кој проѕирува и кој трепери од некоја си катакомба...)Јееее, се ближи часот за пресметка![]()
Денес нема да дојдам, за жал, Јузери еве имате предноС.
А за во сабота, ќе пренесам на момциве, па се надевам се гледаме, различна смена сум од остатокот од играчите, така да сеуште ништо не можам да гарантирам.
п.с. Чирлидерки, ќе натераме неколку колешки да дојдат ваљда.
Јас ете ќе си викнам една за мене да навива
Освен ако не заглавиме некаде на алкохолизација.
Пер,вие во овие две утакмици,дадовте само 5 гола.
Првата имаше наши три автогола,подароци од Мики пред се,Гардианчо ни го ували
Ние се на се,12 дадовме.
ЗНачи и јака одбрана,и одличен напад.
Не знам зашто сте толку оптимисти:kesa:
Maweчко ќе ме мава со камења. Осеќам :nesum:
Брат, тебе нешто друго ти мирисало очигледно :pos2:Ке го јадат, ми мириса на наша победаЈас ке го чувам ЕЈСИД, за другото вие погрижете се
![]()
Прво ја бев таму.Пред да почнете вие ние игравме.
Неколку ве препознав Гижо дојде меѓу првите(мислам дека беше тој малце црвена коса)после серпико,урбан моvер и земзела ги познав шо им пишуваше на мајците и мац)) после додека не дојде мистичен цело време асид мислев дека е мистичен.
Второ добра топка си имате.
Серпико знае точно кој сум бидејќи се бутав у онаа шумана по топката додека бранеше на почетокот.