Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Маwечко и јас да. Crazy in Love ќе касни 15 минути. :)

Maweчко ќе ме мава со камења. Осеќам :nesum:

Денес нема да дојдам, за жал, Јузери еве имате предноС.

А за во сабота, ќе пренесам на момциве, па се надевам се гледаме, различна смена сум од остатокот од играчите, така да сеуште ништо не можам да гарантирам.

п.с. Чирлидерки, ќе натераме неколку колешки да дојдат ваљда.
Јас ете ќе си викнам една за мене да навива :)
Освен ако не заглавиме некаде на алкохолизација.

Абе сабота за сабота треба да дојдеш и денес. :helou:

Ке го јадат, ми мириса на наша победа:vozbud: Јас ке го чувам ЕЈСИД, за другото вие погрижете се:vozbud:

Пер,вие во овие две утакмици,дадовте само 5 гола.

Првата имаше наши три автогола,подароци од Мики пред се,Гардианчо ни го ували :)

Ние се на се,12 дадовме.
ЗНачи и јака одбрана,и одличен напад.

Не знам зашто сте толку оптимисти:kesa:

Пер,вие во овие две утакмици,дадовте само 5 гола.

Првата имаше наши три автогола,подароци од Мики пред се,Гардианчо ни го ували :)

Ние се на се,12 дадовме.
ЗНачи и јака одбрана,и одличен напад.

Не знам зашто сте толку оптимисти:kesa:

Дојде време дојде час,
со вас да ја решиме!
Со години се спремате
пушки земате!!!:pos::pos::pos:

Ете затоа.....:vozbud:

Ке го јадат, ми мириса на наша победа:vozbud: Јас ке го чувам ЕЈСИД, за другото вие погрижете се:vozbud:
Брат, тебе нешто друго ти мирисало очигледно :pos2:

Нит Acid успеа да го чуваш, ниту пак победивте.

Администраторите и модераторите ја продолжуваат победничката серија! :ojea:

Финален резултат
Админи - Јузери: 6 - 5

Кој беше најубавиот гол на натпреварот? :vozbud:

МЕ БОЛЕ ЛЕВА НОГАААА! ! ! 3 ГР(К)ЧА ПО РЕД МИ ДОЈДОА

Иначе добра утакмица, сакав барем едно голче да дадам ама јбг морав назад да седам.

Прво ја бев таму.Пред да почнете вие ние игравме.
Неколку ве препознав Гижо дојде меѓу првите(мислам дека беше тој малце црвена коса)после серпико,урбан моvер и земзела ги познав шо им пишуваше на мајците и мац)) после додека не дојде мистичен цело време асид мислев дека е мистичен.
Второ добра топка си имате.
Серпико знае точно кој сум бидејќи се бутав у онаа шумана по топката додека бранеше на почетокот.

Прво ја бев таму.Пред да почнете вие ние игравме.
Неколку ве препознав Гижо дојде меѓу првите(мислам дека беше тој малце црвена коса)после серпико,урбан моvер и земзела ги познав шо им пишуваше на мајците и мац)) после додека не дојде мистичен цело време асид мислев дека е мистичен.
Второ добра топка си имате.
Серпико знае точно кој сум бидејќи се бутав у онаа шумана по топката додека бранеше на почетокот.

Затоа ти без проблем ги вршеше шумарските работи за нас :) Па шо не се пријави за присутен бе друже? :) Ајде, нареден пат...

И би сакал уште еднаш да му се извинам на Скорпио (ми се чини) за голот од 34 метри :pipi:

Не знам зошо ама некако ми беше срам.:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Ај нареден пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom