Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
шо напрајвте со топка земавте нешо?
Па со оглед во кое време праќаш порака очекувај тек утре одговор, јас да имав топка би земал ама брат ми ми ја дупна пред месец дена(ова му е негде 15-та топка што ми ја ДУПИ)

Ама да играме саат време тамам да имаме време и за пивото после утакмица а и финалето европско да го фатиме :vozbud:

Топка денес ќе се зима.

Кажете дали има заинтересирани за гледање на финалето на ЕУРО2008, за да резервираме место у некое кафанче или кафич.

Топка денес ќе се зима.

Кажете дали има заинтересирани за гледање на финалето на ЕУРО2008, за да резервираме место у некое кафанче или кафич.

Пеер така испотени од фудбал, пак на фудбал не одговара, хихихихи
Како сакате оставам јас на тоа дали ке има кворум:helou:

е да земете топка ке платиме сите по колку треба

Епа ако се резервира у кафич или кафанче, да нема пиво на клупи туку сите правац дома на туширање и средување и во 20:45 на финале.Ако сте за пишете....:helou:

Доаѓам на футбал, и кеш ќе оставам некој динар, ама на афтерче не идам, продолжувам ноќна смена на работа.

Доаѓам на футбал, и кеш ќе оставам некој динар, ама на афтерче не идам, продолжувам ноќна смена на работа.
Тончи, вежбај малце денес. Појачани се лузериве.
Застани меѓу 2 дрва, а Каитекк нека ти шутира :)

Сеа ќе идам да купам фудал :vozbud:

Ајде ајде утре да се ломиииии......!!!:vozbud:

Озбилно Најк зема ? :)

Него,осеќам ќе биде жустро,ко што би рекол членот над мене.

Само што после прво идам дома на туш,затоа нема да се штедам ко претходниот пат :zlo:

А сеа со откажувањава, ќе се собереме бе?

Епа да се преброиме...

Урбан
Серпико
Ацид
Сајбер
Скорпио
Тончи
Земзела
Мац))
Ѕвер
Мистичен
Цтхлху
Скарфејс34
Крејзи Појол
Батистута

Може и сум промашил некој,ама како и да е има луѓе и ке падне добар фудбал...едвај чекам да го сефтосаме фудбалчето...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom