Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Додај на тоа 0,92 од мене :)

Иначе ми дојде идеа како би можеле да загубиме намерно, ради навивачките наши :) Ал лоша идеја е, ипак си го сакам Појол.

Сеа да собираме чирлидерки :vozbud:

Јас не ја прифаќам кладбава бе па! Освен ако може сама да си бирам кој админ може да ми праи што сака:):):)

Хахахах, на која вода затера муабетов еј:pos:

More than a game. Football.

Може и нов спорт да измислиме бе, да ги споиме најважната и најважната споредна работа на светот :pipi:

Ај ако ние тепаме,ги зиаме сите жени.
Ај ако несакајќи се случи вие да тепате (како вчера,со сите автоголови попуштени),ќе ви ја дадеме Crazy in Love.

Мислам дека е фер договор,нели Пујол?:bip:

Не се секирајте...

И да изгубат, админите пак што сакаат им прават на јузерките. :icon_bigg

Ај ако ние тепаме,ги зиаме сите жени.
Ај ако несакајќи се случи вие да тепате (како вчера,со сите автоголови попуштени),ќе ви ја дадеме Crazy in Love.

Мислам дека е фер договор,нели Пујол?:bip:

А бе чекајте малце,па јас сум единствена модераторка навивачка за Админи/модератори.:pos:

Ај изиграјте нерешено. *трепка*:pos:

Се пријавувам ако може и ако има место слободно нормално :)

A jа да се повлечам од навиваљки? :icon_lol: Можам да сликам, трчам по топки или пунам вода ако сакате. Може и по цигари да ме пуштите ако треба. Вие пазарете се. :icon_lol:

А зошто сите се исплашивте од кладбата на Појол? За перверзен го мислите него? Дека ние, не сме :pipi:

The details will solve the match, not the talk. The main objective is to win, and our team is confident they will.

Се пријавувам и ја ако има фудбалче у недела :vozbud: леле во врвна форма сум исто како Тони :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom