Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас неможам за викендов,па ако ја гледа некој темава и се мисли како треба да се пише на списокот нека повели на мое место :D

Абе...не гледате ракомет в недела? Инаку ако има место би пополнил зошто да не, само на прво место ми е ракометот :)

Мене ко што ми изглеа нема да се собереме. Терминот ни е од 8 ипол а ракометот од 7 ипол што значи нема шанси да заврши на време/ќе се поклопат...

Што е до мене, ајде ке се пријавам ама се плашам дека нема да се собереме... а и ова со ракометов... Незнам како сакате, ако има доволно, играјте... ако фали, ке се пријавам за да попунам место.

Бајаги тешко. Сајбер ке дое у задњи момент и ке рече ке играм и таман ке помислиме дека го спасил денот и после пола саат ке откаже :D

Пробав да викнам некој дечки али сите ми викаат ракомет ке гледаат. Ако не играме да се јавиме уште вечерва да го одложиме само неделава, па од другата стандард здравје боже. Ваљда нема да го изгубиме терминот. Предлог само, ако се собереме ке дојдам... :)

Бајаги тешко. Сајбер ке дое у задњи момент и ке рече ке играм и таман ке помислиме дека го спасил денот и после пола саат ке откаже :D

Пробав да викнам некој дечки али сите ми викаат ракомет ке гледаат. Ако не играме да се јавиме уште вечерва да го одложиме само неделава, па од другата стандард здравје боже. Ваљда нема да го изгубиме терминот. Предлог само, ако се собереме ке дојдам... :)

Се сложувам нема ни 5 луѓе пријавено сите сакат да гледаат ракомет...
Ако има број некој нека го откаже само за утре а од следниот викенд ќе си продолжиме пак...
Не ми текнува кој го закажа мислам Кифла беше...

Кифла го закажа, земете му број и откажете само за утре ама треба денес да откажете зашто утре може да е веќе касно и да си ги бара човекот парите.

Инаку можевте уште вчера да го откажете дека имавме договор до петок вечер да се списоците готови.

Шо викате да се отворат списоци уште сега за во недела, пошо критично стануе со луѓе...

nekoj dobar da mi dade broj od 11 oktomvri, dimitar miladinov, forza broj... po moznost vistinksiot :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom