Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки,јас нема да можам да играм 2 недели фудбал,така да не би било лошо некој да игра наместо мене :Ѕ.Коленото гледам пак ми потече и ќе морам минимум 2-3 недели пауза.(n) Срру

Кајзер, Ханибал, Левак ајде на кој им се игра :)

Загина некако желбава за играње дечки, незнам зошто. Обично балониве се препуни поради тоа што е ладно надвор и нема баш поволни услови. Бевме 18 па и три екипи праевме, да останевме на две, немаше ваљда вакви случаеви да има. Не викам дека беше лоша идеата, баш напротив, најпогодно решение, али предлагам да се вратиме на старите плави вс црвени или нови да се оформиме... барем 12 да се собереме па тамо под еднакво да се поделиме.

Загина некако желбава за играње дечки, незнам зошто. Обично балониве се препуни поради тоа што е ладно надвор и нема баш поволни услови. Бевме 18 па и три екипи праевме, да останевме на две, немаше ваљда вакви случаеви да има. Не викам дека беше лоша идеата, баш напротив, најпогодно решение, али предлагам да се вратиме на старите плави вс црвени или нови да се оформиме... барем 12 да се собереме па тамо под еднакво да се поделиме.
Нека се мешаат Зелените/Црвените,ние супер сме.Само Топче ќе им го украдеме :D

Другари, вие соберете се 12, па делете се како сакате. Гледам и за тоа се мучите.

Пред 2 месеци сите беа сигурни дека ќе играат и по 2 утакмици неделно, а сеа права пустина е овде. Јас ќе доаѓав, ама видов дека си имате тимови и планирате "сериозно", па си закажав стандарден термин за баскет од 6 саат секоја недела. Јебига. :)

Па само он им остана на црвените:pos:

Тоа ми е поентата :),ама и Штуки е тука така еден од зелените да оди,еден од кај нас и супер ќе сме...
Другари, вие соберете се 12, па делете се како сакате. Гледам и за тоа се мучите.

Пред 2 месеци сите беа сигурни дека ќе играат и по 2 утакмици неделно, а сеа права пустина е овде. Јас ќе доаѓав, ама видов дека си имате тимови и планирате "сериозно", па си закажав стандарден термин за баскет од 6 саат секоја недела. Јебига. :)

Ти не си тука!! :D Па што ако било сериозно бе брат,можеше да си идеш сигурно ќе имаше место!! :)

Ние зелените никогаш немаме проблем за екипа а сега треба да играте плави и црвени, значи кај вас е проблемот.​
Ако црвените се откажуваат тогаш ќе продужиме како порано две екипи црвени/зелени версус плави.​
Јас паузирам две утакмици така да кај нас има едно место слободно за следната недела.​

Кифла пак неможам да го добијам, му пратив и порака вчера да ми се јави.

Терминот ќе ни пропадне пошто нема никој да го откаже а прошлиот пат не ни бевме.

Nisto se zaebavme gadno nikoj ne se prijavuva aj prethodnata bese rakometot a sega so ??

Јас мислам дека е крајно време да се решиме, ке играме денес или не играме.
Колку што забележав собрани сме околу 6 души плус-минус.
Да си потврдиме дека терминот не ни го земале и да си дополниме од пријатели ако никој друг не се пријавува.
Безвезе е да чекаме до 20 саат и да чекаш, ке идам ке истрчам на кеј ако ништо друго. Вака ем имаме желба за фудбал ем се килавиме ем денот ни е заебан.Некој од тие што не играат бар си кажаа, другиве бар можат да напишат едно НЕ ИГРАМ, за да бидеме на чисто.
Не е тешко и нема да иде џабе постот.

ПОЗДРАВ.

Сеа ке му пишам на Урбан... Мац и он заедно можат да дојдат на пример, друштво да си имаат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom