Друже ај додај табела за асистенции, повеќето веќе ги знаеме а и фино е да имаме и таква статистика

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба тоа,иако мислам дека и со табелава не е добро ама ај ќе покаже времетоДруже ај додај табела за асистенции, повеќето веќе ги знаеме а и фино е да имаме и таква статистика.
Можеш. Ке подремеш малку на темава и обично има по едно место слободно. Предлагам ако има некоја екипа мањак играч, прво да се види кој се нови заинтересирани да играат, а ако нема такви да се зема играч од слободната екипа.како можам да влезам во некоја од екипите? или неможам?![]()
така бе за занимација ...Можеш. Ке подремеш малку на темава и обично има по едно место слободно. Предлагам ако има некоја екипа мањак играч, прво да се види кој се нови заинтересирани да играат, а ако нема такви да се зема играч од слободната екипа.
А за стандардно место, тешко... али ако ти е за занимација и рекреација не ти е тоа потребно мислам. Кај ке фали, да пополниш, така со сите ке играш.![]()
Не треба тоа,иако мислам дека и со табелава не е добро ама ај ќе покаже времето.
Зашто не, коа може во хокеј со многу повеќе измени да се води таква статистика може и во мал фудбал, мене ми е интересно да знам кои се најдобри асистенти зашто добра асистенција е пола гол.
Ханибал вчера немаше ниедно голче и ми стана чудно зашто, пошо бев далеку и не можев да пазам што прави нападот ама коа ми кажа дека имал четири асистенции значи играл одлично и воопшто не себичел.
Јас сакам таква статистика ама ако на сите не им е гајле, можам и без неа иако така се стимулираат само голгетерите а сите други идат во позадина и нивниот удел се заборава.
Баш со статистика на најдобар стрелец ко што е сега на табелава најмногу може да се себичи а со најдобар асистент не себичиш туку подаваш на тој што е во подобра позиција. Вака Ханибал вчера можел да проба да даде сам гол и може ќе имаше 1 асистенција и 1 гол ама за екипата ќе беше многу полошо.
Јас сеуште сметам дека таква табела е корисна и нема зашто да не ја воведеме.
Имаше на почеток многу идеи како да го направиме турнирот поинтересен и сеа треба едно по едно да ги реализираме идеите да не останат само на форум.
Епа подобро нека има статистика само за асистенции, а награда за најбоље асистент во лига - гајба пиво.
Така сите нема да себичат![]()
абе нема везе мене не ми е тешко да ги пишам и тие ама работата е што одвај голови се памтат па камоли асистенции бар јас не памтам незнам може до мене е (дека јас само голови давам). Како и да е ке ги вметнеме само ако не ви е тешко пишете кој колку може за претходниве утакмици статистика со асистенции за да ја вметнам