- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Иди брат место мене слободно. Ми излезе нешто, тоа е.![]()
Ај ај вади се сеа, виде дека админот бара место и одма страв од бан ти влезе у коски.

Или може страв од зелениве.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иди брат место мене слободно. Ми излезе нешто, тоа е.![]()
Добро бе ќе ти пуштам еден гол,шо си се устрашил до толкуИди брат место мене слободно. Ми излезе нешто, тоа е.![]()
Не бе сајбер сакаше да не заебе да играме ние без замена за да изгубимеАј ај вади се сеа, виде дека админот бара место и одма страв од бан ти влезе у коски.
Или може страв од зелениве.![]()
Ејсид црвен а?![]()
Плавиве комплетна инфилтрација направија, јака тактика нема што, од внатре да го дознаат системот на игра и плус ако сакаат бргу да се „уморат“.
На Ацид земете му црвен дрес да не не буни.
треба да се потрудиме секој следен пат да сме подобри не да се откажуваме заради вакви порази (мое мислење) и НАЈДОБРИТЕ некогаш губат јбг се дешаваЧестито победа на зелените, ние бевме мизерни.
ако и следниот пат играме вака деорганизирано ко муви без глави јас се откажувам
Kaiser, извини што те рогнав при крај... На топка идев (иако крвнички)
Изигравме сите лошо... Ко муви без глави.
треба да се потрудиме секој следен пат да сме подобри не да се откажуваме заради вакви порази (мое мислење) и НАЈДОБРИТЕ некогаш губат јбг се дешава
како и да е браво за зелените неможам да кажам заслужено али победа си е победа
П. С за ЗЕЛЕНИТЕ пишете стрелци
треба да се потрудиме секој следен пат да сме подобри не да се откажуваме заради вакви порази (мое мислење) и НАЈДОБРИТЕ некогаш губат јбг се дешава
како и да е браво за зелените неможам да кажам заслужено али победа си е победа
П. С за ЗЕЛЕНИТЕ пишете стрелци