Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иди брат место мене слободно. Ми излезе нешто, тоа е. :(

Ај ај вади се сеа, виде дека админот бара место и одма страв од бан ти влезе у коски. :)

Или може страв од зелениве. :P

Ај ај вади се сеа, виде дека админот бара место и одма страв од бан ти влезе у коски. :)

Или може страв од зелениве. :P
Не бе сајбер сакаше да не заебе да играме ние без замена за да изгубиме :icon_mrgr:

Ејсид црвен а? :icon_lol:

Плавиве комплетна инфилтрација направија, јака тактика нема што, од внатре да го дознаат системот на игра и плус ако сакаат бргу да се „уморат“ :icon_lol:.

На Ацид земете му црвен дрес да не не буни :D.

сајбер сега сака да дојде заврши малце порано со обврски :love:
--- надополнето: Dec 4, 2011 5:25 PM ---
Ацид ај одстапи ми место :pos:

Плавиве комплетна инфилтрација направија, јака тактика нема што, од внатре да го дознаат системот на игра и плус ако сакаат бргу да се „уморат“ :icon_lol:.

На Ацид земете му црвен дрес да не не буни :D.

Јас имам два црвени ако не носи нека каже или кој и да игра од нив двајца нека си земе црвен со плави не примаме :icon_mrgr:

Честито победа на зелените, ние бевме мизерни.
ако и следниот пат играме вака деорганизирано ко муви без глави јас се откажувам

Kaiser, извини што те рогнав при крај... На топка идев (иако крвнички) :)
Изигравме сите лошо... Ко муви без глави.

Нека им е честито победата на зелените заслужена. Ние бевме лошо организирани остававме простор на средина, двајца напаѓачи остануваа целосно отсечени во напад, се мешавме на средина и во одбрана, им оставивме контри, многу промашени шанси и индивидуално во напад... Сега правиме малце подолга пауза. И немојте да плачете без порази нема победи па долго време бевме без пораз, следен пат здравје мора да им се реваншираме на зелените (се надевам дека ќе има прилика) :)

Честито победа на зелените, ние бевме мизерни.
ако и следниот пат играме вака деорганизирано ко муви без глави јас се откажувам
треба да се потрудиме секој следен пат да сме подобри не да се откажуваме заради вакви порази (мое мислење) и НАЈДОБРИТЕ некогаш губат јбг се дешава :icon_mrgr:

како и да е браво за зелените неможам да кажам заслужено али победа си е победа

П. С за ЗЕЛЕНИТЕ пишете стрелци

Kaiser, извини што те рогнав при крај... На топка идев (иако крвнички) :)
Изигравме сите лошо... Ко муви без глави.

Нема проблем друже, и јас ти направив еден груб старт, и двајцата немавме намера и не се повредивме, тоа е најбитно. Си го имаме ние дуелот од првата утакмица и нека продолжи така, тежок си за чување и не ми беше лесно :).

треба да се потрудиме секој следен пат да сме подобри не да се откажуваме заради вакви порази (мое мислење) и НАЈДОБРИТЕ некогаш губат јбг се дешава :icon_mrgr:

Хм, хм, хм, ај да не коментирам, слободно останете НАЈДОБРИ и продолжите да губите со ваков резултат ;).

Болдот е генијален, НЕЗАСЛУЖЕНО тепавме со 8:2 без замена и незаслужено ви дадовме гол со играч помалку ;).

Мислев да ви пукам сеир ама глеам сите црвени фер испаднале така да ќе се воздржам :).

Одам сеа да јадам па ќе пишам целосен извештај за утакмицата :).

Заслужено тепаа зелените бе...Нема збор за тоа :)
Ние изигравме слабо, многу слабо. Се осеќам ко дебилче после вакви порази во кои не сум дал никаков посебен придонес.

Утакмицава ја игравме нешто како што плавите играа кога беа со другарите на Мац (ова чисто да им доловам на тие што не беа сеа да знаат).
Бевме мизерни и сосема заслужено не победија зелените, никој не играше кај што треба да игра...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom