Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Црвени:

1.Ханибал
2. Skech
3.Gade
4.Toпче
5.The_Dude
6.Juventus_M
Каiser исто така спомна дека можно е да игра...така да серијата продолжува:D:P

Плави:

1._Ghost_ c
2. Инзаги
3. Сајбер
4. Saeta Rubia

Црвени:

1.Ханибал
2. Skech
3.Gade
4.Toпче
5.The_Dude
6.Juventus_m

Значи црвените се комплетираа, кај нас фалат уште двајца. Не сакам да заборавам некој, ама колку што ме држи меморијава, од кај нас Урбан се нема изјаснето. Тој ако игра, и Шурикен, готови сте.:D

чекајте бе од кај нас треба и цтхулху и левакот да се изјаснат а и џеко (џекој кај си?)
У одбрана неаме никој :D

чекајте бе од кај нас треба и цтхулху и левакот да се изјаснат а и џеко (џекој кај си?)

На Џеко му пишав на ПП,кога ќе влезе на форум ќе види.Левак незнам можда Цтхулху да каже во негово име дали ќе игра... :)

Е даа,ајде има време ќе се пријават ако им се игра...па ќе направиме некоја комбинација :)

Црвени:

1.Ханибал
2. Skech
3.Gade
4.Toпче
5.The_Dude
6.Juventus_M
Каiser исто така спомна дека можно е да игра...така да серијата продолжува:D:P

Подобро да не играм, не сум фит така да се надевам ќе се јави уште некој црвен да попуни место :).

Ктулху не верувам дека би пропуштил фудбал, EVER!!!

Црвени одбрана кој ќе ни игра, сите сте средина и напад :D.

Hell yeah, gade! :) Штом сеуште фалат луѓе, доаѓам и јас. Не верував дека ќе фалат, али не знам кој е проблемот, најверојатно локацијата и терминот. Ај ако се пријават надежите од младинскиот погон, ваљда ќе им отстапам место на нив.

Минатиот пат екипава ни беше одлична, досега најдобра се пријавувам и јас ќе биде фит прстов.
ПС. Гледам се пополнил списоков набрзина како стоиме со места?

Минатиот пат екипава ни беше одлична, досега најдобра се пријавувам и јас ќе биде фит прстов.
ПС. Гледам се пополнил списоков набрзина како стоиме со места?

Можеш на моето место да играш, јас реков доаѓам само ако фали човек.

Можеш на моето место да играш, јас реков доаѓам само ако фали човек.

Не бе друже ја ионака не бев сигурен па не можев вчера да кажам, ако случајно фали играч за 7 на 7 или 8 на 8 (ако играте) ја ќе дојдам место него нема зашто некој да откажува што се пишал ;)

Идам. Кој сака да направи пари нека не игра на хендикеп -4.5. В четврок ќе играм многу подобро од претходно.

@ Губентус_М До сега и голаните плаќаа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom