На Џеко му пишав на ПП,кога ќе влезе на форум ќе види.Левак незнам можда Цтхулху да каже во негово име дали ќе игра...чекајте бе од кај нас треба и цтхулху и левакот да се изјаснат а и џеко (џекој кај си?)
У одбрана неаме никој
Е даа,ајде има време ќе се пријават ако им се игра...па ќе направиме некоја комбинацијачекајте бе од кај нас треба и цтхулху и левакот да се изјаснат а и џеко (џекој кај си?)
У одбрана неаме никој
Подобро да не играм, не сум фит така да се надевам ќе се јави уште некој црвен да попуни место .Црвени:
1.Ханибал2. Skech3.Gade4.Toпче5.The_Dude6.Juventus_MКаiser исто така спомна дека можно е да игра...така да серијата продолжува
Можеш на моето место да играш, јас реков доаѓам само ако фали човек.Минатиот пат екипава ни беше одлична, досега најдобра се пријавувам и јас ќе биде фит прстов.
ПС. Гледам се пополнил списоков набрзина како стоиме со места?
Не бе друже ја ионака не бев сигурен па не можев вчера да кажам, ако случајно фали играч за 7 на 7 или 8 на 8 (ако играте) ја ќе дојдам место него нема зашто некој да откажува што се пишалМожеш на моето место да играш, јас реков доаѓам само ако фали човек.