Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако изгубиме утре, пеш ќе си одам до дома. (виа Цезар)![]()
Имам специјално изненадување за тебе утре![]()
Кажи ми дека ќе частиш нешто ,па може да се договориме да не давам головиИмам специјално изненадување за тебе утре![]()
Dude, I have a girlfriend.
Кажи ми дека ќе частиш нешто ,па може да се договориме да не давам голови(Kaiser не читај!)
![]()
Just to be clear.
Добро бе,и други имаат па не се фалат.Не мислев на такво нешто бе,па и ти.Ќе видиш утре за што се работи![]()
Ама ова се важи во секој случај во кој нема да дадам гол...немаат врска асистенции ,дриблинзи и се остало..така?
Добро бе,и други имаат па не се фалат.Не мислев на такво нешто бе,па и ти.Ќе видиш утре за што се работи
--- надополнето: Oct 12, 2011 7:37 PM ---
Фанта добиваш,2 литра утре.Само да се држиш до договорот.
Ама ова се важи во секој случај во кој нема да дадам гол...немаат врска асистенции ,дриблинзи и се остало..така?
Фанта од тебе 2 литра,фанта од Kaiser,4 литра ,ќе се напојам![]()
Just to be clear.
Се шалам бе, туку сеа ме замисли, кој ќе чека до утре.
Фанта од тебе 2 литра,фанта од Kaiser,4 литра ,ќе се напојам![]()
Постои можност на клоци да ме избркаш од салата.Али за тоа здравје утре![]()
Претпоставка, ќе носиш дрес од Шалке?
![]()
Даорче брат паѓа договорот....не смеам ,Kaiser мора да ме менаџира...што да праиме,чувај ја фантата за кога ќе напраиш трансфер во ЧелзиМоже, може, ама има да ти накачам мој процент па ти како сакаш.
А ако не даеш гол не те менаџирам па ти сеа мисли му ја.
Даорче брат паѓа договорот....не смеам ,Kaiser мора да ме менаџира...што да праиме,чувај ја фантата за кога ќе напраиш трансфер во Челзи
И не се плаши не сум 100% фит,нема толку да ве мачам![]()
Како се издадов у пичку матер.А не можев некако да преќутам.
Иначе имам овде и од Баерн дрес,али плава екипа сум,така да...